ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Αυτός είναι ο άνδρας που σκοτώθηκε στο τροχαίο - Το συγκλονιστικό «αντίο» από τον αδερφό του

Κρήτη: Αυτός είναι ο άνδρας που σκοτώθηκε στο τροχαίο - Το συγκλονιστικό «αντίο» από τον αδερφό του

Φρικτό τροχαίο στην ΚρήτηΈνας νεκρός και τρεις τραυματίες – Λεωφορείο μετά από σύγκρουση με δύο αυτοκίνητα έπεσε από γέφυρα – Σοκάρουν οι φωτογραφίες από την τραγωδία - Κείμενο - «γροθιά»: Το συγκλονιστικό «αντίο» από τον αδερφό του θύματος

Στη θλίψη βύθισε συγγενείς και φίλους η ξαφνική απώλεια του 40χρονου Χρήστου Θεοδόση, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο φρικτό τροχαίο με το λεωφορείο στην Κρήτη.

Η οικογένεια του άτυχου Χρήστου δεν μπορεί να πιστέψει την τραγωδία που της χτύπησε την πόρτα ... Από τη μια στιγμή στην άλλη ο αγαπημένος τους Χρήστος δεν είναι πια μαζί τους...

Σύμφωνα με το Cretalive.gr, με ένα συγκινητικό κείμενο που δημοσίευσε στο Facebook ο αδερφός του Σταύρος τον αποχαιρετά:

«Δυστυχώς σήμερα το πρωί σημειώθηκε ένα τροχαίο δυστύχημα με ένα Νεκρό.. Δυστυχώς αυτός ο άνθρωπος ήταν ο αδερφός μου Xristos Theodosis..

Θέλω να πω σε όλους όσους με έχουν πάρει ένα τηλέφωνο ένα μεγάλο ευχαριστώ.. Επίσης θέλω να πω σε όλους να μην παίρνετε το αυτοκίνητο αν έχετε πιει Η νιώθετε κουρασμένοι..

Ο Θεός έβαλε το χέρι του και έσωσε άλλες 40 ψυχές μέσα στο λεωφορείο που χτύπησε με τον αδερφό μου..

Πήρε κοντά του εκείνον να του κάνει παρέα γιατί ήταν κάλο παιδί με καλή ψυχή.. Σας παρακαλώ ολους.. προσέχετε φοράτε την ζώνη σας.. μην τρέχετε κ μην οδηγείτε οταν δεν νιώθετε 100 τις 100 τις αισθήσεις σας.. Αδερφέ μου καλό ταξιδι.. Ξεκουράστηκε η Ψυχη σου.. Βλέπε την μάνα μας απο εκει ψηλά γιατι σε εχει ανάγκη πιο πολυ απο καθε άλλη φορα.. Η κηδεία θα γινει στο Νεο Κοιμητηριο 3 το μεσημερι της Δευτερας..Χρηστος Θεοδοσης 1976-2017» {sic}

Το χρονικό της τραγωδίας

Ήταν λίγα λεπτά πριν από τις 09:00 το πρωί του Σαββάτου (19/08) όταν, σύμφωνα με το Cretapost, τουριστικό λεωφορείο με 40 επιβαίνοντες συγκρούστηκε αρχικά με ένα αυτοκίνητο, το οποίο εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με άλλο διερχόμενο αυτοκίνητο. Ο οδηγός του τουριστικού λεωφορείου έχασε τον έλεγχο του οχήματος, ανετράπη και έπεσε από την παλιά γέφυρα του Αποσελέμη στα χωράφια.

Μεγάλη ήταν η κινητοποίηση των αρχών, καθώς στο σημείο του πρωτοφανούς δυστυχήματος βρέθηκαν άνδρες της ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών από τα συντρίμμια των οχημάτων, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αστυνομικοί και τροχονόμοι.

Νεκρός είναι ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου, ενώ τουλάχιστον τρεις είναι οι τραυματίες, όλοι τους επιβάτες στο τουριστικό λεωφορείο. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Για τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διενεργείται προανάκριση.

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr εικόνες - σοκ από το σημείο της τραγωδίας

Πηγή φωτογραφιών: Cretalive, Cretapost

Σχετικές ειδήσεις