ΕΛΛΑΔΑ

Απεργιακές κινητοποιήσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς από Τρίτη έως και Παρασκευή

Απεργιακές κινητοποιήσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς από Τρίτη έως και Παρασκευή

Σε απεργιακές κινητοποίησεις προχωρούν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, από αύριο, Τρίτη, έως και την προσεχή Παρασκευή.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, την Τρίτη (12/9) οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ θα απεργήσουν από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Την Τετάρτη (13/9) τα λεωφορεία θα κινηθούν μόνο από τις 9:00 το πρωί έως τις 21:00, λόγω κινητοποιήσεων των εργαζομένων του ΟΑΣΑ.

Την Πέμπτη (14/9) έχει κηρυχθεί από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών 24ωρη απεργία στον προαστιακό και δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια του μετρό στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο (γραμμή 3).

Την Παρασκευή (15/9) θα πραγματοποιηθούν στάσεις εργασίας στον ΗΣΑΠ από τις 12:00 έως τις 15:00.

Το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ ζητά αξιόπιστο προγραμματισμό των χειμερινών δρομολογίων και αντιδρά στην απαξίωση των συγκοινωνιών και στην πολύωρη αναμονή στις στάσεις.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προχωράει στην απεργιακή κινητοποίηση της Πέμπτης γιατί, κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι η μέρα που η επιχείρηση θα περάσει και επίσημα στους νέους ιδιοκτήτες της.

Από την πλευρά του, το Σωματείο Εργαζομένων ΣΤΑΣΥ αντιδρά στη διαδικασία με την οποία γίνονται οι προαγωγές μέσα στην εταιρεία.

Σχετικές ειδήσεις