ΕΛΛΑΔΑ

Τρόμος! Αυτός είναι ο «δράκος» των Ιωαννίνων που «χτυπά» γυναίκες

Τρόμος! Αυτός είναι ο «δράκος» των Ιωαννίνων που «χτυπά» γυναίκες

Συνελήφθη ο «δράκος» των Ιωαννίνων.

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε το απόγευμα της Δευτέρας (09/10/2017) ο 25χρονος που είχε σπείρει τον τρόμο σε γυναίκες, τους τελευταίους μήνες στα Ιωάννινα.

Οι καταγγελίες που είχαν γίνει είχαν θέσει σε συναγερμό την Αστυνομία η οποία έπειτα από έρευνες και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οδηγήθηκε στην ταυτοποίηση και τον εντοπισμό του δράστη.

Σύμφωνα με το Pamepreveza.gr, ο 25χρονος εντόπιζε κυρίως το βράδυ νεαρές γυναίκες, και αφού τις ακολουθούσε τις περισσότερες φορές μέχρι την είσοδο των πολυκατοικιών που διέμεναν, προχωρούσε σε ακόλαστες πράξεις σε βάρος τους, προσβάλλοντας την γενετήσια αξιοπρέπειά τους.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί 14 υποθέσεις προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος νεαρών γυναικών, εκ των οποίων η μία ανήλικη καθώς και μία περίπτωση απόπειρας βιασμού.

Ο συλληφθείς, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση καθώς και για απόπειρα βιασμού θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.