ΕΛΛΑΔΑ

Εφιάλτης για 25χρονη στη Θεσσαλονίκη: Ο πρώην την εκβίαζε με «ροζ» βίντεο

Εφιάλτης για 25χρονη στη Θεσσαλονίκη: Ο πρώην την εκβίαζε με «ροζ» βίντεο

Εκβίαζε την 25χρονη Θεσσαλονικιά πρώην φίλη του ένας 56χρονος άνδρας, απαιτώντας χρήματα για να μη στείλει στην οικογένειά της το «ροζ» βίντεο με ιδιαίτερες στιγμές τους που είχε τραβήξει όταν είχαν δεσμό.

Μάλιστα, μέχρι το τέλος της σχέσης τους, τον Ιούνιο του 2017, τη βίασε τρεις φορές, εν/ώ έβαλε στο «παιχνίδι» των εκβιασμών και ένα νεαρό φίλο του.

Σύμφωνα με την καταγγελία της νεαρής γυναίκας στη Δίωξη Εκβιαστών Θεσσαλονίκης, μετά τον χωρισμό τους ο πρώην σύντροφός της άρχισε να την απειλεί ότι θα δημοσιοποιούσε στους συγγενείς της βίντεο και φωτογραφίες, αν δεν του έδινε τα χρήματα που ζητούσε. Μάλιστα, από τις αρχές του Σεπτεμβρίου άρχισε και ο 21χρονος φίλο του να απαιτεί από την κοπέλα 2.500 ευρώ, με τον ισχυρισμό ότι διέθετε κι εκείνος οπτικό υλικό.

Με οργανωμένη επιχείρηση, σύμφωνα με την Espresso, οι αστυνομικοί εντόπισαν τα ίχνη των εκβιαστών στην περιοχή των Αγίων Πάντων, όπου συνεήφθησαν μόλις παρέλαναν ένα προσημειωμένο χρηματικό ποσό από την 25χρονη. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του νεαρού, βρέθηκαν ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος, ένα κινητό, ένα tablet και ένα ηχείο bluetooth, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για εκβίαση κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση, βιασμό κατ' εξακολούθηση και παραβίαση του απορρήτου τηλεφωνικής επικοινωνίας και προφορικής συνομιλίας κατά περίπτωση.

Σχετικές ειδήσεις