ΕΛΛΑΔΑ

«Την άκουγα να ξεψυχάει»! Φρικιαστικές λεπτομέρειες για την τραγωδία στο Μαρκόπουλο

«Την άκουγα να ξεψυχάει»! Φρικιαστικές λεπτομέρειες για την τραγωδία στο Μαρκόπουλο

Όλα συνέβησαν γύρω στις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου (14/10/2017). Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς ο τραγικός 53χρονος πατέρας, ενώ βρισκόταν στο υπόγειο του σπιτιού, άκουσε καυγά ανάμεσα στη μητέρα και την κόρη.

Συγκλονίζει το πανελλήνιο η οικογενειακή τραγωδία στο Μαρκόπουλο με θύματα μάνα και κόρη - Την κατέσφαξε με 34 μαχαιριές

Όταν επιχείρησε να βγει από το υπόγειο, διαπίστωσε ότι η σύζυγός του τον είχε κλειδώσει μέσα. Όταν ο 53χρονος κατάφερε να βγει από το υπόγειο, χρησιμοποιώντας εργαλεία που υπήρχαν στο χώρο, αντίκρισε νεκρές τη μητέρα και σύζυγός και την κόρη τους στον κήπο του σπιτιού.

Δυο μέρες μετά, κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πώς η ψυχολογικά διαταραγμένη μάνα κατέσφαξε με 34 μαχαιριές την 17χρονη κορούλα της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σήμερα ο πατέρας πήγε στο σπίτι ξανά… συντετριμμένος και αδυνατώντας να πιστέψει το κακό που βρήκε την οικογένειά του, πήρε κάποια προσωπικά αντικείμενα, πέταξε σκουπίδια και αποχώρησε με σκυμμένο το κεφάλι.

Την άκουσα να ξεψυχάει...

Σύμφωνα με το Star, υπήρξε ένας ακόμη αυτόπτης μάρτυρας πέρα από τον τραγικό πατέρα.

Ο μάρτυρας, ο οποίος δεν αποκάλυψε τα στοιχεία του, ανέφερε: «Και τη μικρή άκουσα και τη μητέρα άκουσα ένα “μαμά, μαμά, μαμααααά» παρατεταμένο. Τελικά μετά άκουσα έναν γδούπο σαν να πέφτει κάτι. Εγώ θεώρησα ότι έπεσε κάτι από την ταράτσα τους .Την μητέρα την άκουσα μόνο να βογκάει, να αγκομαχάει…

Ήταν η στιγμή που ξεψυχούσε. Άκουσα να χτυπάει κάποιος κάτι την ώρα που σφάδαζε η μάνα, σαν τοίχος… Εξεπλάγην όταν βγήκα έξω και είδα τι είχε γίνει, έπεσα από τα σύννεφα».

Η 17χρονη προσπάθησε να αποτρέψει τη μητέρα της να αυτοκτονήσει

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση εξετάζουν το σενάριο η 17χρονη να δολοφονήθηκε στην προσπάθειά της να αποτρέψει τη μητέρα της από την αυτοκτονία. Κι αυτό γιατί στο άψυχο κορμί της 17χρονης βρέθηκαν αμυντικά τραύματα. Την πληροφορία επιβεβαιώνει και το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το οποίο επικαλείται αστυνομικές πηγές.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η 17χρονη να είδε τη μητέρα της να προσπαθεί να βάλει τέλος στη ζωή της και εκείνη τη στιγμή να επιχείρησε να την αποτρέψει. Ωστόσο, η μητέρα σε κατάσταση σοκ μαχαίρωσε θανάσιμα την κόρη της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής παραμένει μυστήριο με το τι ακριβώς συνέβη τα μοιραία λεπτά.

Σοκάρουν τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης

Πολλά αμυντικά τραύματα από μαχαιριές στο σώμα της 17χρονης, την οποία σκότωσε σήμερα η ίδια η 51χρονη μητέρα της, διαπίστωσε, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικό Πρακτορείου Ειδήσεων, ο ιατροδικαστής, ενώ η θανατηφόρα ήταν στο λαιμό της άτυχης κοπέλας.

Σχετικές ειδήσεις