ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στο νεκροταφείο: Ποιος έσφαξε τη Δώρα με 14 μαχαιριές

Θρίλερ στο νεκροταφείο: Ποιος έσφαξε τη Δώρα με 14 μαχαιριές

Έγκλημα πάθους ή επίθεση ψυχοπαθούς; - Την δολοφόνησε γυναίκα; - Στο μικροσκόπιο των Αρχών οι αναρτήσεις της 32χρονης εφοριακού στο Facebook

Συνεχίζεται το θρίλερ με την άγρια δολοφονία της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, η οποία βρέθηκε κατακρεουργημένη δίπλα από το μνήμα φίλου της, που είχε επισκεφτεί.

Οι αρχές από το απόγευμα της Τετάρτης (18/10) κάνουν φύλλο και φτερό τις επαφές και τις τηλεφωνικές συνομιλίες της άτυχης 32χρονης προκειμένου να διαπιστώσουν αν δέχτηκε κάποιο απειλητικό τηλεφώνημα πριν τη στυγερή δολοφονία της. Παράλληλα, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση δεν αποκλείουν το σενάριο της δολοφονίας από ψυχοπαθή δολοφόνο ή από τοξικομανή της περιοχής.

Έγκλημα πάθους; - Δολοφονήθηκε από γυναικείο χέρι;

Θύμα πίεσης από κάποιο πρόσωπο φαίνεται ότι είχε πέσει η 32χρονη εφοριακός, με συνεργάτες της να αποκαλύπτουν ότι το τελευταίο διάστημα φαινόταν ιδιαίτερα προβληματισμένη.

Η αστυνομία διερευνά το ενδεχόμενο η νεαρή γυναίκα να είχε συνδεθεί ερωτικά με κάποιον άντρα το τελευταίο διάστημα και στη συνέχεια να μετάνιωσε και να τον απέρριψε.

Παράλληλα δεν αποκλείουν το σενάριο να δολοφονήθηκε από μια άλλη γυναίκα, με την οποία είχε ενδεχομένως προσωπικές διαφορές. Μάλιστα, αυτό το σενάριο ενισχύεται από το λυσσαλέο τρόπο με τον οποίο ο δράστης μαχαίρωσε την άτυχη εφοριακό στο πρόσωπο.

Το κινητό τηλέφωνο και οι αναρτήσεις της στο Facebook

Η ανάρτηση της 32χρονης στο Facebook στα τέλη Αυγούστου που αναφέρει, «Απορώ τι είχα πάρει τότε που συστηθήκαμε και χάρηκα που σε γνώρισα» αποτελεί «κλειδί», καθώς φέρεται να μιλάει για κάποιον που μπήκε ξαφνικά στη ζωή της και στη συνέχεια τον απέρριψε και σύμφωνα με πληροφορίες είχε μιλήσει σε δικούς της ανθρώπους γι' αυτό το σκηνικό.

stigmiotypo apo 2017 10 19 21 45 22

Οι αστυνομικοί αναζητούν από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας να δουν τα τηλεφωνήματα που έκανε και δέχτηκε την ημέρα του εγκλήματος η 32χρονη, καθώς δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο δράστης να τηλεφώνησε και να έκλεισε ραντεβού μαζί της.

Έπεσε θύμα ληστείας;

Το γεγονός ότι το κινητό της τηλέφωνο, το πορτοφόλι και τα προσωπικά της αντικείμενα έλειπαν κάνει τους αστυνομικούς που ασχολούνται με την υπόθεση να εξετάζουν και το σενάριο της ληστείας. Αν και οι 14 μαχαιριές δείχνουν μίσος, όμως μόνο οι τέσσερις ήταν καίριες, ενώ δεν αποκλείεται και το σενάριο η 32χρονη να δέχτηκε επίθεση από τοξικομανή για να τη ληστέψει, ενώ η αντίσταση που προέβαλε η κοπέλα να έφτασε τον ληστή στα άκρα.

girl2

Τι υποστήριξε ο πρώην συντροφός της

Στην Ασφάλεια Αττικής οδηγήθηκε την Πέμπτη και ο πρώην σύντροφος της άτυχης κοπέλας, αστυνομικός στο επάγγελμα, με τον οποίο είχαν χωρίσει εδώ και ένα χρόνο.

Ο άνδρας κατέθεσε ότι εδώ και ένα χρόνο είναι χωρισμένοι και ότι η σχέση τους δεν ήταν σχέση μίσους και πάθους, ενώ φέρεται να έχει ισχυρό άλλοθι κατά την ώρα της δολοφονίας.

Σοκάρουν τα στοιχεία του ιατροδικαστή - Πώς έγινε η δολοφονία

Η Δώρα Ζεμπέρη βρέθηκε μαχαιρωμένη κοντά στον τάφο του φίλου της της που είχε χάσει τη ζωή του σε εργατικό δυστύχημα λίγους μήνες πριν.

Όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής είχε δεχθεί 14 μαχαιριές στο στήθος και την καρδιά, ενώ έφερε και χτυπήματα από μαχαίρι και στο πρόσωπο. Μάλιστα, οι αστυνομικοί εξετάζουν και ένα σημάδι στο πρόσωπο της Δώρας… ένα χάραγμα σαν «Γ» το οποίο μπορεί να σχετίζεται με τα κίνητρα του εγκλήματος. Ο ιατροδικαστής ωστόσο ξεκαθαρίζει ότι το συγκεκριμένο χτύπημα είναι τυχαίο.

Η 32χρονη στη συνέχεια σύρθηκε 15 μέτρα αναζητώντας βοήθεια. Ο δολοφόνος όμως την ακολούθησε και της κατάφερε το τελειωτικό χτύπημα με το μαχαίρι, δίνοντάς της τη «χαριστική βολή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Σχετικές ειδήσεις