ΕΛΛΑΔΑ

Κινηματογραφική καταδίωξη στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης

Κινηματογραφική καταδίωξη στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης

Σκηνικό κινηματογραφικής ταινίας θύμιζε τα ξημερώματα του Σαββάτου (21/10) το κέντρο της Αλεξανδρούπολης στην προσπάθεια αστυνομικών να ακινητοποιήσουν ένα όχημα

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες αστυνομικοί εντόπισαν στο ύψος του Απαλού να κινείται το παραπάνω όχημα που εξ αρχής «κίνησε» τις υποψίες.

Ο οδηγός αρνούμενος να συμμορφωθεί σε σχετικά σήματα των αστυνομικών συνέχισε την πορεία του προς το κέντρο της πόλης παραβιάζοντας τους ερυθρούς σηματοδότες θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές των οδηγών που συναντούσε στο πέρασμα του. Μάλιστα στο ύψος του οικισμού της Μαΐστρου πριν τα φανάρια στην διασταύρωση με την οδό Γιαννούτσου πέρασε ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα που ήταν ακινητοποιημένα, με αποτέλεσμα να τα προκαλέσει υλικές ζημιές.

Λίγη ώρα αργότερα προσέκρουσε πάνω σε ένα σταθμευμένο και ακινητοποιήθηκε, όπως μεταδίδει το e-evros.gr. Μπροστά στα έκπληκτα μάτια πολιτών πραγματοποιήθηκε πεζή καταδίωξη καθώς μετά από την πρόσκρουση ο οδηγός και οι επιβαίνοντες τράπηκαν σε φυγή.

Μετά από έρευνες συνελήφθησαν οι τέσσερις επιβαίνοντες ενώ ο οδηγός κατάφερε να διαφύγει.

Παράλληλα, στο εσωτερικό του αυτοκινήτου μετά από έλεγχο βρέθηκαν κρυμμένοι άλλοι δύο επιβαίνοντες που όπως προκύπτει φέρονται να είναι παράνομοι μετανάστες.

Σχετικές ειδήσεις