ΕΛΛΑΔΑ

Δώρα Ζέμπερη: Ποιος δεν ήθελε να πηγαίνει η 32χρονη στο νεκροταφείο και γιατί;

Δώρα Ζέμπερη: Ποιος δεν ήθελε να πηγαίνει η 32χρονη στο νεκροταφείο και γιατί;

Δώρα Ζέμπερη:Η προειδοποίηση που φέρεται να είχε λάβει η 32χρονη Δώρα Ζέμπερη, λίγες ημέρες πριν την άγρια δολοφονία της, από «άγνωστο», μέχρι στιγμής, πρόσωπο για «να μην ξαναπάει στο νεκροταφείο» βρίσκεται στο μικροσκόπιο των αστυνομικών Αρχών.

Στο μήνυμα αυτό, το οποίο ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν το έλαβε στο κινητό ή μέσω κάποιας ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών εκτιμούν ότι μπορεί να βρίσκεται το κίνητρο του δράστη του εγκλήματος στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο της οικογένειας, κ. Γιάννα Παναγοπούλου, «το στοιχείο αυτό είναι στη διάθεση των Αρχών και το αξιολογούν από την πρώτη στιγμή».

Δώρα Ζέμπερη: Η αποκάλυψη της δικηγόρου για την ασφάλεια ζωής που ανατρέπει όσα ξέραμε

«Η άρση του απορρήτου θα δώσει τις απαντήσεις, για το ποιος είναι ο αποστολέας», πρόσθεσε.

Όπως ανέφερε η κ. Παναγοπούλου, το μήνυμα αυτό το είχε εκμυστηρευτεί η 32χρονη εφοριακός σε κοντινό της πρόσωπο, το οποίο το ανέφερε στους αστυνομικούς κατά την κατάθεσή του.

Την αποκάλυψη ότι η 32χρονη εφοριακός, που βρήκε φριχτό θάνατο με 14 μαχαιριές μέσα στο νεκροταφείο, είχε λάβει απειλητικό μήνυμα που της έλεγε να μην ξαναπάει εκεί, έκανε συγγενής της άτυχης νεαρής γυναίκας.

Ειδικότερα, μιλώντας σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού «E», η συγγενής ανέφερε: «Ήμασταν φίλες πάνω από όλα. Το τελευταίο διάστημα είχε πολλά προβλήματα, ας πούμε και με τη σχέση της που είχε χωρίσει. Και με όλα αυτά που είχαν δημιουργηθεί… Χρέη που της είχε ο πατέρας της και με το χαμό του φίλου της. Δηλαδή, είχαν πέσει μαζί όλα αυτά και δεν ήταν στα καλύτερά της».

Δώρα Ζέμπερη: Αυτά είναι τα στοιχεία που κατέθεσε η οικογένεια για το δολοφόνο

«Την προηγούμενη Κυριακή μιλάγαμε. Κυριακή μιλάγαμε και Τετάρτη έγινε το μοιραίο. Δεν μου είπε κάτι. Ούτε ότι κάτι φοβάται, ούτε τίποτα. Τίποτα. Είχαμε μια κουβέντα και πάνω σε αυτή μου πέταξε: "Πήρα κι ένα μήνυμα: Μην ξαναπάς στο νεκροταφείο". Και εκεί τελείωσε. Είχαμε μια άλλη συζήτηση και δεν το αναλύσαμε. Τώρα που το σκέφτομαι, θα έπρεπε να το έχουμε αναλύσει…», συμπλήρωσε η ίδια.

Και κατέληξε: «Δεν μου το είπε με φόβο, ότι "φοβάμαι, γιατί μου στέλνουν αυτό το μήνυμα" και πιστεύω ότι αν ήταν απειλητικό θα είχε πιο πολλές λέξεις, δεν θα έλεγε μόνο "μην ξαναπάς στο νεκροταφείο". Αυτή τη φράση μου είπε μόνο».

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη

Σχετικές ειδήσεις