Δώρα Ζέμπερη - «Βόμβα» από τη δικηγόρο της οικογένειας: «Κάποιος δεν ήθελε…»

Δώρα Ζέμπερη - «Βόμβα» από τη δικηγόρο της οικογένειας: «Κάποιος δεν ήθελε…»

Δώρα Ζέμπερη: Η δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης Δώρας Ζέμπερη, που δολοφονήθηκε άγρια στο Β' Νεκροταφείο, επιβεβαίωσε την πληροφορία ότι η 32χρονη εφοριακός είχε λάβει μήνυμα που έλεγε: «Μην ξαναπάς στο νεκροταφείο». 

Η κυρία Γιάννα Παναγοπούλου, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», ανέφερε ότι δεν είναι γνωστός ακόμα ο χρόνος αποστολή του μηνύματος, αλλά ούτε και ο τρόπος με τον οποίο ελήφθη.

Δηλαδή, δεν είναι ακόμη σαφές αν η Δώρα έλαβε το μήνυμα με SMS στο κινητό της, σε κάποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ή κάπου αλλού.

«Το στοιχείο αυτό είναι στη διάθεση των Αρχών και το αξιολογούν από την πρώτη στιγμή», πρόσθεσε η κυρία Παναγοπούλου, σημειώνοντας ότι «η άρση του απορρήτου θα δώσει τις απαντήσεις για το ποιος είναι ο αποστολέας».

«Κάποιος δεν ήθελε να βρίσκεται στο νεκροταφείο», τόνισε.

Την ίδια ώρα, η κυρία Παναγοπούλου διέψευσε ότι η κοπέλα είχε γρονθοκοπηθεί προτού μαχαιρωθεί, και βασιζόμενη στα στοιχεία της ιατροδικαστικής έκθεσης είπε ότι είχε δεχθεί 14 μαχαιριές, κυρίως στη θωρακική της κοιλότητα.

Τέλος, αναφορικά με την ανταλλαγή 160 μηνυμάτων της Δώρας με κοντινό της πρόσωπο είπε ότι δεν γνωρίζει το συγκεκριμένο στοιχείο, χωρίς όμως να το αποκλείει, αφού η δικογραφία είναι ανοιχτή και δίνονται ακόμα καταθέσεις.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη