ΕΛΛΑΔΑ

Δώρα Ζέμπερη: Θρίλερ η δολοφονία - Τα νέα στοιχεία που περιπλέκουν ακόμη περισσότερο το μυστήριο

Δώρα Ζέμπερη: Θρίλερ η δολοφονία - Τα νέα στοιχεία που περιπλέκουν ακόμη περισσότερο το μυστήριο

«Με πνίγει το δίκιο μου. Δεν μπορώ να γράφουν ότι είμαι δολοφόνος του παιδιού μου», ξέσπασε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Κωνσταντίνος Ζέμπερης, πατέρας της αδικοχαμένης Δώρας.

Εξήγησε πως μπερδεύτηκε με την ώρα που είπε, αρχικά, πως πέρασε από το Β’ Νεκροταφείο, λέγοντας πως «όταν με πήρε ο γιος μου στις 4:00 το πρωί και μου είπε ότι σκότωσαν το κορίτσι μου, θόλωσε το μυαλό μου. Για μένα από τότε ήταν πάντα σκοτάδι. Μπέρδεψα τις ώρες».

Πρόσθεσε ότι δεν αναγνώρισε στις φωτογραφίες που του έδειξαν στην Αστυνομία τον πελάτη που πήρε με το ταξί από το νεκροταφείο.

Δώρα Ζέμπερη: Η αποκάλυψη της δικηγόρου για την ασφάλεια ζωής που ανατρέπει όσα ξέραμε

Τόνισε ότι βάσει αυτών που του είχε πει η Δώρα για το αντικείμενο της δουλειάς της στην εφορία, ο δολοφόνος ενδεχομένως να έχει σχέση με κάποιες από τις υποθέσεις τις οποίες ερευνούσε ως ελεγκτής. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι η αδικοχαμένη 32χρονη ήθελε να φύγει από τη δουλειά της.

Σχολιάζοντας τις φραστικές επιθέσεις που δέχεται από τη μικρότερη κόρη του, υπογράμμισε πως «δεν φταίει η Κωνσταντίνα. Η μάνα της τής βάζει λόγια».

Μάλιστα, αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι η Δώρα πλήρωνε δικά του δάνεια, καλώντας όποιον θέλει να ζητήσει την τραπεζική του ενημερότητα.

Δώρα Ζέμπερη: Αυτά είναι τα στοιχεία που κατέθεσε η οικογένεια για το δολοφόνο

Ο δικηγόρος του πατέρα, Απόστολος Λύτρας, από την πλευρά του, δήλωσε ότι είναι σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας και αποκάλυψε ότι η 32χρονη εφοριακός εκτός από τις 14 μαχαιριές είχε και χτυπήματα από γροθιές στο πρόσωπο!

Στο μεταξύ, στην αποκάλυψη ότι η 32χρονη εφοριακός, που βρήκε φριχτό θάνατο με 14 μαχαιριές μέσα στο νεκροταφείο, είχε λάβει απειλητικό μήνυμα που της έλεγε να μην ξαναπάει εκεί, προχώρησε συγγενής της άτυχης νεαρής γυναίκας.

Ειδικότερα, μιλώντας σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού «E», η συγγενής ανέφερε: «Ήμασταν φίλες πάνω από όλα. Το τελευταίο διάστημα είχε πολλά προβλήματα, ας πούμε και με τη σχέση της που είχε χωρίσει. Και με όλα αυτά που είχαν δημιουργηθεί… Χρέη που της είχε ο πατέρας της και με το χαμό του φίλου της. Δηλαδή, είχαν πέσει μαζί όλα αυτά και δεν ήταν στα καλύτερά της».

«Την προηγούμενη Κυριακή μιλάγαμε. Κυριακή μιλάγαμε και Τετάρτη έγινε το μοιραίο. Δεν μου είπε κάτι. Ούτε ότι κάτι φοβάται, ούτε τίποτα. Τίποτα. Είχαμε μια κουβέντα και πάνω σε αυτή μου πέταξε: "Πήρα κι ένα μήνυμα: Μην ξαναπάς στο νεκροταφείο". Και εκεί τελείωσε. Είχαμε μια άλλη συζήτηση και δεν το αναλύσαμε. Τώρα που το σκέφτομαι, θα έπρεπε να το έχουμε αναλύσει…», συμπλήρωσε η ίδια.

Και κατέληξε: «Δεν μου το είπε με φόβο, ότι "φοβάμαι, γιατί μου στέλνουν αυτό το μήνυμα" και πιστεύω ότι αν ήταν απειλητικό θα είχε πιο πολλές λέξεις, δεν θα έλεγε μόνο "μην ξαναπάς στο νεκροταφείο". Αυτή τη φράση μου είπε μόνο».

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη

Σχετικές ειδήσεις