ΕΛΛΑΔΑ

Δώρα Ζέμπερη: Aνατριχιαστικές αποκαλύψεις - Γιατί δεν τη βοήθησαν ενώ την άκουσαν να ουρλιάζει

Δώρα Ζέμπερη: Aνατριχιαστικές αποκαλύψεις - Γιατί δεν τη βοήθησαν ενώ την άκουσαν να ουρλιάζει

Δώρα Ζέμπερη: Νέα στοιχεία στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών – Τι αποκαλύπτουν νέες μαρτυρίεςΓιατί δεν πήγαν να τη βοηθήσουν, ενώ την άκουγαν να ουρλιάζει

Τα πρόσωπα που βρέθηκαν στο Β΄ Κοιμητήριο την ημέρα της άγριας δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη συνεχίζουν να δίνουν συνταρακτικά στοιχεία, την ώρα που το βασικότερο δεδομένο μέχρι στιγμής είναι το στίγμα του κινητού της άτυχης κοπέλας, που εξέπεμψε δέκα λεπτά μετά το έγκλημα από την περιοχή της Ομόνοιας.

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ», με επιτόπια έρευνα της Αγγελικής Νικολούλη, πρόσθεσε νέα και σημαντικά κομμάτια στο παζλ αυτού του φρικτού εγκλήματος που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Τα ουρλιαχτά της 32χρονης Δώρας την ώρα που ο δολοφόνος της κατάφερνε τις 14 μαχαιριές θεωρήθηκαν από αυτήκοους μάρτυρες κάτι συνηθισμένο για το χώρο του νεκροταφείου. Έτσι, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso κανείς δεν σκέφτηκε να πάει να δει τι συμβαίνει.

Όπως είπε εργαζόμενος στο Κοιμητήριο «αν το θύμα καλούσε αμέσως σε βοήθεια, ίσως να ακουγόταν. Όμως, ούρλιαζε κι αυτό είναι το οξύμωρο. Στο χώρο του Κοιμητηρίου πολλοί άνθρωποι εκφράζουν το θρήνο τους. Δυστυχώς, όλα δείχνουν πως η κοπέλα καθυστέρησε να ζητήσει βοήθεια και έδωσε χρόνο στο δράστη να φύγει» είπε χαρακτηριστικά στην Αγγελική Νικολούλη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Δεν ήταν η μόνη περίπτωση, αφού όσοι έσπευσαν σε δεύτερο χρόνο στο σημείο της δολοφονίας, όταν η Δώρα ήταν ήδη νεκρή, θεώρησαν ότι οι κραυγιές ήταν πένθιμες, δίνοντας την ευκαιρία στο δράστη να εξαφανιστεί, πιθανότατα πηδώντας από τη μάντρα.

Την ίδια ώρα, αναμένεται με αγωνία η εμφάνιση ενός ζευγαριού που πήγαινε τακτικά στο Κοιμητήριο, για το οποίο μαρτυρίες αναφέρουν ότι ίσως είδε τη σκηνή, αλλά δεν έχει ακόμα δώσει κατάθεση.

«Γνωρίζω ποιος δολοφόνησε τη Δώρα»

Πολλά ερωτήματα προκαλεί, επίσης, μία πληροφορία που έφτασε αργά στην εκπομπή από άγνωστο που υποστηρίζει ότι γνωρίζει το δράστη και μάλιστα τον προσδιόρισε.

Το περίεργο είναι ότι το τηλεφώνημα στο «Φως στο Τούνελ» έγινε από κινητό, το οποίο όπως αποδείχθηκε, ήταν κλεμμένο. Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκπομπής προέκυψε ότι λίγο μετά τη δολοφονία ένας άγνωστος άνδρας επικοινώνησε με εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και ζήτησε να μάθει πώς μπορεί να εντοπιστεί το στίγμα του κινητού τηλεφώνου του.

Άλλη σημαντική μαρτυρία προέρχεται από εργαζόμενο στο Κοιμητήριο, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή, είπε ότι λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία και μέσα στην αναστάτωση παρατήρησε έναν άνδρα, που δεν είχε δει άλλη φορά, να φεύγει από το νεκροταφείο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Σχετικές ειδήσεις