ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Πλωτάρχης του ΝΑΤΟ επιχείρησε να πνίξει οδηγό ταξί!

Χανιά: Πλωτάρχης του ΝΑΤΟ επιχείρησε να πνίξει οδηγό ταξί!

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης (02/11/2017) στα Χανιά, με «πρωταγωνιστή» έναν αξιωματικό νατοϊκού πλοίου, ο οποίος επιτέθηκε σε οδηγό ταξί.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, ο αξιωματικός, περίπου 35 ετών, λίγο πριν τις 4:00 τα ξημερώματα επιβιβάστηκε σε ταξί από την πιάτσα που βρίσκεται στα «Νέα Καταστήματα» με προορισμό το λιμάνι της Σούδας, όπου ήταν αγκυροβολημένο το πλοίο στο οποίο είναι πλωτάρχης.

Στη Λεωφόρο Σούδας, και ενώ οι δύο επιβαίνοντες δεν είχαν ανταλλάξει ούτε κουβέντα, ο αξιωματικός έβγαλε το σακάκι του, το άφησε στο πίσω κάθισμα και στη συνέχεια έκανε ένα «ρεσάλτο» προς τα μπροστινά καθίσματα, τύλιξε τα χέρια του γύρω από το λαιμό του οδηγού και προσπάθησε να τον πνίξει!

Ο οδηγός, ο οποίος δεν μπορούσε να ανασάνει, δεν ακινητοποίησε το όχημα και συνέχισε την πορεία του, προσπαθώντας να βρει βοήθεια από διερχόμενο όχημα.

Για καλή του τύχη, από το αντίθετο ρεύμα, διέρχονταν ένα άλλο ταξί και τότε ο οδηγός, στην κυριολεξία με κομμένη την ανάσα, αναβόσβησε τα φώτα του αυτοκινήτου του, ενώ κινήθηκε και προς την αντίθετη κατεύθυνση, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να γίνει αντιληπτός από το συνάδελφό του.

Πράγματι, ο οδηγός του δεύτερου ταξί, σταμάτησε και απεγκλώβισε από τα χέρια του αξιωματικού το συνάδελφό του και στη συνέχεια ειδοποίησαν τις αστυνομικές Αρχές.

Ο αξιωματικός φέρεται να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, ενώ σύμφωνα με τα όσα αφηγήθηκαν οι δύο οδηγοί ταξί, βρίσκονταν σε κατάσταση αμόκ.

Η ιστορία, όμως, δεν τελειώνει εδώ, ενώ η συνέχειά της έχει εξοργίσει ακόμα περισσότερο τους επαγγελματίες οδηγούς.

Δράστης και θύμα οδηγήθηκαν στην Αστυνομία και ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες με τον αξιωματικό να συλλαμβάνεται στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Σχετικές ειδήσεις