ΕΛΛΑΔΑ

Άγριο έγκλημα στο Ηράκλειο: Μαχαίρωσε και σκότωσε το γείτονά της γιατί της έκανε παρατήρηση

Άγριο έγκλημα στο Ηράκλειο: Μαχαίρωσε και σκότωσε το γείτονά της γιατί της έκανε παρατήρηση

Μια 26χρονη κι ένας 35χρονος ήταν οι «πρωταγωνιστές» μιας τραγωδίας που εκτυλίχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (11/11) στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τη 01:00 τα ξημερώματα, όταν ο 35χρονος βγήκε από το σπίτι του, προκειμένου να κάνει παρατήρηση στην 26χρονη γειτόνισσά του, η οποία -όπως σημειώνει το cretapost.gr- βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ, φωνάζοντας και ξεσηκώνοντας όλη την περιοχή.

Η νεαρή γυναίκα, η οποία -σύμφωνα με πληροφορίες- είναι χρόνια χρήστης ναρκωτικών ουσιών βρισκόταν σε κρίση και άρχισε να φωνάζει και να βρίζει όποιον έβρισκε μπροστά της.

Ο 35χρονος την πλησίασε για να την επιπλίξει και να της πει να σταματήσει να κάνει φασαρία, όταν εκείνη, χωρίς δεύτερη σκέψη, άρπαξε ένα μαχαίρι και του κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα στο σώμα του.

Ο άτυχος άνδρας, που ήταν πατέρας δύο παιδιών, έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος ενώ περίοικοι που άκουσαν τον καβγά, ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Ο 35χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο αλλά δυστυχώς ήταν ήδη αργά ενώ αστυνομικοί συνέλαβαν την 26χρονη.




Σχετικές ειδήσεις