ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Σμύρνη - Εξέλιξη σοκ: Πατέρας έβαλε φωτιά για να κάψει τα παιδιά του-Νεκροί και οι τρεις

Νέα Σμύρνη - Εξέλιξη σοκ: Πατέρας έβαλε φωτιά για να κάψει τα παιδιά του-Νεκροί και οι τρεις

Φρίκη στη Νέα Σμύρνη – Πατέρας και τα δύο ανήλικα παιδιά του, ηλικίας 8 και 10 ετών βρήκαν φρικτό θάνατο μετά από φωτιά στο διαμέρισμά τους – Σοκάρουν τα νέα στοιχεία – Ο πατέρας φέρεται να έβαλε τη φωτιά για να εκδικηθεί την πρώην γυναίκα του.

Ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (25/11/2017) στη Νέα Σμύρνη. Ένας 45χρονος και τα δύο αγόρια του, ηλικίας 8 και 10 ετών, έχασαν τη ζωή τους, όταν ξέσπασε πυρκαγιά στο διαμέρισμα στο οποίο διέμεναν, στην οδό Κοραή.

Η ενημέρωση της Πυροσβεστικής για τη φωτιά:

fwtia nea smirni3

Τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σοκάρουν. Σύμφωνα με το Star, ο 45χρονος, ο οποίος ήταν υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, φέρεται να κλείδωσε τα παιδιά του στην κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματος και να έβαλε φωτιά, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο και οι τρεις τους από αναθυμιάσεις.

fwtia nea smirni3

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Star, ο πατέρας είχε χάσει την επιμέλεια των παιδιών από την πρώην σύζυγό του και άφησε σημειώματα που παραπέμπουν στην ενέργειά του.

Κλείδωσε τα παιδιά στο δωμάτιό τους, τα οποία η μητέρα τα είχε αφήσει στο σπίτι του για το Σαββατοκύριακο και έβαλε φωτιά, με αποτέλεσμα να πεθάνουν και οι τρεις.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε στις 06:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου. Ο άνδρας και τα δύο παιδιά εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους, έπειτα από μικρής έκτασης πυρκαγιά σε διαμέρισμα, επί της οδού Κοραή στη Νέα Σμύρνη.

Η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε από γείτονες κι όταν έφτασε στο σημείο, έσβησε αμέσως τη φωτιά και τότε εντόπισε τα θύματα, τα οποία διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία.

Σχετικές ειδήσεις