ΕΛΛΑΔΑ

Στους πληγέντες της Μάνδρας ο Βαγγέλης Μαρινάκης (pics)

Στους πληγέντες της Μάνδρας ο Βαγγέλης Μαρινάκης (pics)

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, βρέθηκε σήμερα Σάββατο (25/11) στη Μάνδρα, προκειμένου να δει από κοντά την κατάσταση που βιώνουν οι πληγέντες από τη φονική πλημμύρα της περασμένης εβδομάδας.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε συνάντηση με τη Δήμαρχο Μάνδρας, Γιάννα Κριεκούκη ενώ περπάτησε στους λασπωμένους -ακόμα- δρόμους και συνομίλησε με κατοίκους.

mandra marinakis7
mandra marinakis7

Λίγο μετά τις 10 σήμερα το πρωί, συνοδευόμενος από στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ποδοσφαιριστές της ομάδας και μέλη της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας, μετέβη στη Μάνδρα. Στο δημαρχείο τον υποδέχθηκε η κ. Κριεκούκη που τον ευχαρίστησε για τη βοήθεια που έχει στείλει η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ για τους πληγέντες.

mandra marinakis7

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr, στην αρχή του άρθρου

Από την πλευρά του, ο κ. Μαρινάκης τόνισε μεταξύ άλλων: «Εγώ αυτό που θέλω να σας διαβεβαιώσω από τη δική μας πλευρά, είναι πως θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό. Είτε αυτό λέγεται σχολείο, σπίτια, καθαριότητα, ρούχα... Και το λέω με όλη μου την καρδιά, εμείς δεν ήρθαμε εδώ ούτε για τη δημοσιότητα, ούτε για τίποτα αλλά επειδή το αισθανόμαστε. Ξέρετε πολύ καλά ότι όταν ξεκίνησε αυτό δεν ήξερε κανείς απολύτως τίποτα και το κάναμε με την καρδιά μας και χωρίς να μας το ζητήσετε».

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τις πλημμύρες στη Μάνδρα

Πηγή φωτογραφιών: eurokinissi

Σχετικές ειδήσεις