ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο με την Πόρσε: Τι ζητά η οικογένεια Πατμάνογλου από τον «Mr Jumbo»

Τροχαίο με την Πόρσε: Τι ζητά η οικογένεια Πατμάνογλου από τον «Mr Jumbo»

Εννέα μήνες πέρασαν από το τροχαίο με την Πόρσε στην Ε.Ο Αθηνών-Λαμίας που συγκλόνισε το πανελλήνιο, ωστόσο οι επόμενες εβδομάδες φαίνεται πως θα φέρουν ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση, καθώς η οικογένεια Πατµάνογλου κατέθεσε αγωγή και διεκδικεί αποζημώση ύψους 1,5 εκατ. ευρώ.

Ήδη η δικογραφία έχει σταλεί από την Τροχαία, στην Εισαγγελία Θηβών προκειµένου να διαπιστωθεί αν φέρουν ποινικές ευθύνες τρίτα πρόσωπα πέραν του 24χρονου οδηγού Γιώργου Βακάκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του µαζί µε το συνοδηγό και φίλο του Ανδρέα Γεωργακόπουλο.

Στην περίπτωση που αποδειχθεί ότι δεν υπάρχει εµπλοκή άλλου ατόµου, η υπόθεση θα µπει στο αρχείο.

Αποφασισµένοι να αποδοθούν ευθύνες στους υπευθύνους του τροχαίου δυστυχήματος µε την Πόρσε, είναι τόσο οι γονείς του 24χρονου συνοδηγού Ανδρέα Γεωργακόπουλου όσο και ο Υπάτιος Πατµανόγλου ο οποίος εξαιτίας του τροχαίου δυστυχήματος, θρηνεί τη σύζυγό του και το παιδί του.

Στις αρχές Νοεµβρίου, ο Υπάτιος Πατµάνογλου κατάθεσε στο Μονοµελές Πρωτοδικείο Αθηνών αγωγή µε την οποία στρέφεται εναντίον του ιδιοκτήτη του οχήµατος, των κληρονόµων του θανόντος οδηγού και της ασφαλιστικής εταιρείας.

Η χρηµατική αποζηµίωση αφορά σε ψυχική οδύνη των συγγενών της Αποστολίας και του µικρού Παύλου, στις ζηµιές που προκλήθηκαν στο αυτοκίνητο αλλά και στα προσωπικά αντικείµενα που υπήρχαν µέσα.

«Οι χρηµατικές αξιώσεις είναι οι συνηθισµένες που εγείρονται σε αυτές τις περιπτώσεις και αγγίζουν το 1,5 εκατ. ευρώ» τονίζει στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», άτοµο από το οικογενειακό περιβάλλον.

Η αγωγή εκδικάζεται στις 20 Φεβρουαρίου, ωστόσο η δικάσιµος µπορεί να αλλάξει καθώς ενδέχεται να ζητηθεί αναβολή.

Μέχρι στιγµής δεν έχει διαρρεύσει αν και οι γονείς του συνοδηγού του Γιώργου Βακάκη σκέφτονται να καταθέσουν αγωγή όπως ο Υπάτιος Πατµάνογλου ή αν θα κινηθούν µόνο σε ποινικό επίπεδο.

Το χρονικό του μοιραίου δυστυχήματος

Η τραγωδία συνέβη όταν ένας άνδρας 41 ετών στάθμευσε το αυτοκίνητό του στον παράδρομο για να χρησιμοποιήσει τις τουαλέτες αφήνοντας μέσα στο αυτοκίνητο τη σύζυγο και το παιδί του.

Λίγα λεπτά αργότερα ένα αυτοκίνητο το οποίο εκινείτο με ταχύτητα βολίδας, έπεσε πάνω στο ήδη σταθμευμένο όχημα και το διέλυσε, ενώ και τα δύο αυτοκίνητα τυλίχτηκαν στις φλόγες.

Το αυτοκίνητο που καρφώθηκε πάνω στο σταθμευμένο, οδηγούσε ο γιος του «Mr Jumbo», ο οποίος επίσης βρήκε τραγικό θάνατο, όπως και ο συνεπιβάτης του.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για το δυστυχήμα που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Πηγή: Εφημερίδα Πρώτο Θέμα

Σχετικές ειδήσεις