ΕΛΛΑΔΑ

Γέρακας: Οι γονείς του 17χρονου που αυτοκτόνησε δεν γνώριζαν από την αρχή την αλήθεια

Γέρακας: Οι γονείς του 17χρονου που αυτοκτόνησε δεν γνώριζαν από την αρχή την αλήθεια

Τον τραγικό χαμό ενός 17χρονου μαθητή του 2ου Λυκείου Γέρακα θρηνεί η οικογένειά του και η τοπική κοινωνία, από την Κυριακή. Ο νεαρός έβαλε τέλος στη ζωή του, πέφτοντας από τη γέφυρα που βρίσκεται στη συμβολή της Αττικής Οδού με τη Λεωφόρο Γέρακα.

Ο 17χρονος βρέθηκε στο οδόστρωμα από ύψος 11 μέτρων, ενώ στη συνέχεια παρασύρθηκε από οχήματα που κινούνταν και δεν πρόλαβαν να σταματήσουν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο εντόπισαν λίγα μέτρα μακριά από το σημείο που έγινε η πτώση του 17χρονου τα παπούτσια του. Οι αποκαλύψεις προκαλούν ανατριχίλα. Σε ένα σημείο είχε σχηματίσει μια καρδιά με το υποκοριστικό μιας κοπέλας στο εσωτερικό της.

Όπως σημειώνουν οι αστυνομικοί, ο ανεκπλήρωτος έρωτάς του προς το συγκεκριμένο πρόσωπο τον οδήγησε στο απονενοημένο διάβημα.

Οι γονείς του δήλωσαν την εξαφάνισή του

Τραγική φιγούρα οι γονείς του νεαρού μαθητή, οι οποίοι λίγη ώρα μετά το συμβάν και χωρίς να γνωρίζουν τι έχει συμβεί, κατέφθασαν στο αστυνομικό τμήμα της Παλλήνης για να δηλώσουν πως αναζητούν το παιδί τους, το οποίο περίμεναν στο σπίτι στις 21:00 περίπου.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το neologosattikis.gr, ο αστυνομικός που ήταν εκείνη τη στιγμή εν υπηρεσία δεν μπόρεσε να τους πει όλη την αλήθεια και τους είπε να μεταβούν άμεσα στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο καθώς είχε μεταφερθεί σοβαρά τραυματισμένος μετά από τροχαίο.