ΕΛΛΑΔΑ

Το «The Christmas Factory» επιστρέφει και φέτος γεμάτο εκπλήξεις - Κερδίστε διπλές προσκλήσεις!

Το «The Christmas Factory» επιστρέφει και φέτος γεμάτο εκπλήξεις - Κερδίστε διπλές προσκλήσεις!

Το Newsbomb.gr εξασφάλισε για εσάς διπλές προσκλήσεις για να επισκεφτείτε το “The Christmas Factory”, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, το οποίο είναι καθημερινά ανοιχτό, από τις 10 το πρωί ως τις 10 το βράδυ, και σκορπάει μαγεία, κάνοντας τα παραμύθια πραγματικότητα!

Συγκεκριμένα, (8) οκτώ τυχεροί θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για τις ημερομηνίες: Τρίτη 19/12, Τετάρτη 20/12, Πέμπτη 21/12 και Παρασκευή 22/12. Αν θέλετε, λοιπόν, να βρεθείτε κι εσείς ανάμεσα στους τυχερούς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα -από τις 11/12 έως τις 14/12- για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό.

Λίγα λόγια για την εκδήλωση…

Το “The Christmas Factory” δεν σταματάει ποτέ να μας εκπλήσσει! Κάθε χρόνο είναι πιο λαμπερό και ζεστό, με ακόμα πιο γιορτινή διακόσμηση, με ευφάνταστα εργαστήρια, απίθανες εκπλήξεις, πεντανόστιμες λιχουδιές, συναρπαστικές εκδηλώσεις, καταπληκτικά παιχνίδια και το κυριότερο... με περισσότερες δωρεάν δράσεις που περιλαμβάνονται στο εισιτήριο εισόδου!

Φέτος όμως, στο "Τhe Christmas Factory, κάτι αλλάζει... Και αλλάζει… μαγικά!

Ένα ολοκαίνουριος χώρος προστίθεται και γίνεται Σχολή Μαγείας με στόχο να προσφέρει ατελείωτες ώρες διασκέδασης και να μεταφέρει τα παιδιά στον μαγικό κόσμο της γιορτής! Μια αίθουσα διδασκαλίας των μυστικών των μαγικών κόλπων και 3 αίθουσες «δοκιμασίας» θα περιμένουν τα παιδιά που είναι ατρόμητα και έχουν μεγάλη φαντασία.

Για τη Σχολή Μαγείας και για πολλές άλλες δωρεάν δράσεις θα επισκεφτούμε και φέτος το υπέροχο αυτό εργοστάσιο και θα γιορτάσουμε όλο τον Δεκέμβριο και την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου μαζί με αγαπημένους φίλους και παιδιά!

Έχει δωρεάν δράσεις για όλους; Ούτε μία, ούτε δύο αλλά... 8 δωρεάν δράσεις! Τα τρία κλασικά Χριστουγεννιάτικα εργαστήρια βρίσκονται και φέτος στο αγαπημένο Santa's House αλλά και τέσσερα ακόμα εργαστήρια σας περιμένουν στο Toy's Factory ενώ ένα νέο εργαστήριο δημιουργήθηκε φέτος για τους πιο δημιουργικούς φίλους μας στο Sweet Factory. Δίπλα σ'αυτά "φύτρωσε" κι ένας νέος παιδότοπος για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού.

The Christmas Factory”! Ένας παραμυθένιος προορισμός στην καρδιά της πόλης που μας προσκαλεί να γίνουμε για λίγες μέρες όλοι παιδιά, να αφεθούμε στη μαγεία των γιορτών και να πιστέψουμε στα θαύματα.

Kι επειδή τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης, η γιορτή που μας φέρνει πιο κοντά και μας κάνει να βλέπουμε και να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των συνανθρώπων μας, το “The Christmas Factory” θα δώσει και φέτος την ευκαιρία στους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του να αγοράσουν τα δώρα τους προσφέροντας στα παιδιά που έχουν ανάγκη. Όπως κάθε χρόνο θα βρουν φιλόξενη στέγη στο χώρο του τα περίπτερα Ιδρυμάτων όπως η UNICEF και τα Παιδικά Χωριά SOS με μοναδικά δώρα για τα Χριστούγεννα, τα έσοδα από την αγορά των οποίων θα δοθούν για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών που έχουν ανάγκη.