ΕΛΛΑΔΑ

«Τον σκότωσε ενώ κοιμόταν» - Νέα δεδομένα για τον πατροκτόνο της Κρήτης

«Τον σκότωσε ενώ κοιμόταν» - Νέα δεδομένα για τον πατροκτόνο της Κρήτης

Ανατροπή στο έγκλημα που σημειώθηκε στην Φορτέτσα Ηρακλείου - Τι ισχυρίζεται ο δράστης - Τι προηγήθηκε του εγκλήματος και η ατάκα που «άναψε» τα αίματα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha που επικαλείται αστυνομικές πηγές, η επίθεση του γιου προς τον πατέρα σημειώθηκε όντως αργά το βράδυ, ωστόσο, το μοιραίο δεν έγινε πάνω σε συμπλοκή όπως ανέφερε αρχικά ο δράστης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αλλά και με τις ενδείξεις που έχουν στα χέρια τους ιατροδικαστής και αστυνομία από την αυτοψία που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του εγκλήματος, το θύμα φέρεται να κοιμόταν την ώρα της επίθεσης έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, αν και ο γιος ισχυρίστηκε ότι η επίθεση έγινε πριν κοιμηθεί ο πατέρας και ότι ήταν σε βρασμό ψυχής.

Η ατάκα που εξόργισε τον 34χρονο!

Σύμφωνα πάντα με τον Alpha, ο γιος δεν μπορούσε να του συγχωρήσει μια κουβέντα που του είπε νωρίτερα ο πατέρας του όταν ξεκίνησαν να πίνουν σε ένα καφενείο στην Φορτέτζα Ηρακλείου παρουσία ενός φίλου τους.

Κουβέντα στην κουβέντα, το θύμα (ο άτυχος πατέρας) φέρεται να είπε κάτι για συγκεκριμένο οικογενειακό ζήτημα που εκνεύρισε τον 34χρονο γιο του.

Στη συνέχεια ο 34χρονος έφυγε από το καφενείο αφήνοντας πίσω τον πατέρα του και ένα φίλο του να συνεχίσουν τη διασκέδασή τους.

Κάποια στιγμή κοντά στα μεσάνυχτα οι δύο άντρες που διασκέδαζαν επέστρεψαν στο σπίτι όπου βρήκαν τον 34χρονο να κάθεται στην αυλή.

Ο 34χρονος δεν μπορούσε να κοιμηθεί έχοντας στο μυαλό του την ατάκα του πατέρα του, που τον πλήγωσε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο γιος κατευθύνθηκε εξοργισμένος προς το μέρος του πατέρα του και αφού τον γρονθοκόπησε, τον έπνιξε με το μαξιλάρι.

Η ανατροπή είναι ότι οι αρχές εκτιμούν ότι ο πατέρας είχε ξαπλώσει για ύπνο όταν δέχθηκε την επίθεση, ενώ ο γιος επιμένει ότι υπήρξε προστριβή και καυγάς...

Τι υποστηρίζει ο δράστης

Ο δράστης μετά τη σύλληψη του υποστήριξε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και ο πατέρας του ήταν σε κατάσταση μέθης και πως κάποια στιγμή ο 61χρονος προσπάθησε να τον χτυπήσει.

«Τσακωθήκαμε. Δεν θυμάμαι πώς αρχίσαμε να καβγαδίζουμε. Κάποια στιγμή θυμήθηκα ότι όταν ήμουν μικρός με έδερνε. Τότε σηκώθηκε να με χτυπήσει. Τον έπιασα από το κεφάλι με λαβή και του έκλεισα το στόμα με τα χέρια. Όταν πίνω δεν ξέρω τι κάνω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής η οικογένεια δεν είχε απασχολήσει ποτέ τη γειτονιά.

Ο δράστης από την πρώτη στιγμή δήλωσε μετανιωμένος και απέδωσε το έγκλημα στο γεγονός ότι όταν είναι μεθυσμένος γίνεται βίαιος.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το ρεπορτάζ του Alpha:

Σχετικές ειδήσεις