ΕΛΛΑΔΑ

Ειρήνη Λαγούδη – Αποκάλυψη - «βόμβα»: «Είδα δύο ύποπτα άτομα να πετούν κάτι στη λίμνη»

Ειρήνη Λαγούδη – Αποκάλυψη - «βόμβα»: «Είδα δύο ύποπτα άτομα να πετούν κάτι στη λίμνη»

Ειρήνη Λαγούδη: Η νέα μαρτυρία - «φωτιά» για την υπόθεση θανάτου της άτυχης μητέρας - Το αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη δεν ήταν στην παραλία το μοιραίο απόγευμα - Μυστήριο με τις «κενές» ώρες την κρίσιμη ημέρα της εξαφάνισης της Ειρήνης

Τεράστιες διαστάσεις παίρνει τις τελευταίες ημέρες το θρίλερ με το θάνατο της άτυχης μητέρας, Ειρήνης Λαγούδη, η οποία βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της στη λίμνη Τριχωνίδα. Τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας ίσως φέρουν τους αξιωματικούς που χειρίζονται την υπόθεση πιο κοντά στη λύση του μυστηρίου.

«Είδα δυο άτομα να πετούν κάτι στη λίμνη»

Σε μία σημαντική αποκάλυψη προχώρησε τηλεθεατής που επικοινώνησε με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ». Ο μάρτυρας ισχυρίστηκε ότι βρέθηκε στο σημείο που αργότερα εντοπίστηκε νεκρή η άτυχη μητέρα και είδε δύο ύποπτα πρόσωπα να πετούν κάτι στη λίμνη.
Μάλιστα, ο μάρτυρας είναι διατεθειμένος να καταθέσει τα όσα είδε στις Αρχές.

«Βρήκα στο σημείο ένα κινητό»

Την υπόθεση περιπλέκει περισσότερο η μαρτυρία τηλεθεάτριας, σύμφωνα με την οποία βρήκε στην περιοχή ένα κινητό τηλέφωνο.
«Βρήκα ένα κινητό τηλέφωνο ΝΟΚΙΑ με κάρτα COSMOTE, αλλά δεν πρέπει να ανήκει στην Ειρήνη Λαγούδη» εκτίμησε η γυναίκα.

Το αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη δεν ήταν στην παραλία το μοιραίο απόγευμα

Ένα από τα σημεία που προκαλούν απορίες, είναι το γεγονός ότι, ενώ το αυτοκίνητο της 44χρονης καταγράφηκε από κάμερα λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι, σε απόσταση περίπου 15 λεπτών από την παραλία Φωτμού -εκεί όπου βρέθηκε νεκρή-, υπάρχουν μαρτυρίες κυνηγών που αναφέρουν ότι μέχρι τις 16:00 το απόγευμα, δεν υπήρχε στη συγκεκριμένη περιοχή κανένα αυτοκίνητο.

Δείτε ΕΔΩ περισσότερα

Η μαρτυρία – «φωτιά» κυνηγού

«Εγώ κυνηγούσα εκεί μέχρι το μεσημέρι που ήμουν εκεί, προς απογευματάκι. Δεν υπήρχε… δεν υπήρχε αυτοκίνητο!», αναφέρει ο κυνηγός, ο οποίος επιμένει ότι το χρυσαφί αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη δεν ήταν στην παραλία της Μυρτιάς το απόγευμα του Σαββάτου 6 Ιανουαρίου. Το όχημα, σύμφωνα με τα όσα λέει ο ίδιος, εμφανίστηκε ξαφνικά το πρωί της επόμενης ημέρας.

Πού βρισκόταν η Ειρήνη Λαγούδη από τις δύο και δέκα που την κατέγραψε η τελευταία κάμερα μόλις είκοσι λεπτά από το σημείο που βρέθηκε νεκρή;

«Το αυτοκίνητο Κυριακή πρωί το είδε φίλος απ' την παρέα… Εμφανίστηκε αυτό το αυτοκίνητο εκεί. Το μεσημέρι που κατέβηκα πάλι εκεί κοντά στα δέκα μέτρα με το αυτοκίνητο ήταν εκεί. Δεν μπορούσα να ξεχωρίσω αν είναι άνθρωπος μέσα, αν τέτοιο, γιατί τα τζάμια ήταν θολωμένα και μαυρισμένα. Δεν μύριζε. Ούτε σαν καμένο, ούτε τίποτα», αποκαλύπτει ο κυνηγός στο sinidisi.gr.

Το μυστήριο με το σταματημένο ρολόι του οχήματος

Στην μαρτυρία των κυνηγών, έρχονται να προστεθούν τα νέα στοιχεία που βρήκαν στην αυτοψία τους πριν από δύο ημέρες, ο πραγματογνώμονας της οικογένειας μαζί με τους δικηγόρους της και δείχνουν πως ό,τι έγινε, έγινε πιθανότατα πολύ μετά το μεσημέρι.

Το ρολόι του αυτοκινήτου της 44χρονης έχει σταματήσει στις 19:40 το απόγευμα. Τι συνέβη το χρονικό διάστημα από τις 14:30 που υποτίθεται -από τις καταγραφές στις κάμερες- ότι η Ειρήνη έφτανε στην παραλία, μέχρι τις 19:30 το απόγευμα; Αν όντως η γυναίκα ήταν στην παραλία, ήταν μόνη της τόσες ώρες και τι έκανε;

Δείτε ΕΔΩ όλες τις εξελίξεις για την υπόθεση

Σχετικές ειδήσεις