ΕΛΛΑΔΑ

Ειρήνη Λαγούδη: Νέα συνταρακτικά στοιχεία – Σε ποιον ανήκε το αυτοκίνητο που βρέθηκε νεκρή

Ειρήνη Λαγούδη: Νέα συνταρακτικά στοιχεία – Σε ποιον ανήκε το αυτοκίνητο που βρέθηκε νεκρή

Νέα συνταρακτικά στοιχεία για την ερωτική σχέση που φέρεται να διατηρούσε η Ειρήνη Λαγούδη από την Κατόχη Αιτωλοακαρνανίας με τον ορθοπεδικό σύντροφό της από το Μεσολόγγι έρχονται μέρα με τη μέρα στο φως πυκνώνοντας ακόμη περισσότερο το μυστήριο στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το χρονικό της υπόθεσης θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη

Σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες φέρεται να επιβεβαιώνουν οι συγγενείς της άτυχης μητέρας τριών παιδιών, η 44χρονη είχε αγοράσει από τον γιατρό, το αυτοκίνητο στο οποίο βρέθηκε νεκρή.

Μάλιστα φαίνεται να έχει πληρώσει ένα μεγάλο ποσό για την απόκτηση του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη όμως ποιο ήταν αυτό.

Το νέο στοιχείο το οποίο ερευνά η ομάδα που έχει προσλάβει η οικογένειά της είναι πολύ σημαντικό, καθώς αποκαλύπτει πως ή άτυχη Ειρήνη Λαγούδη είχε και οικονομικές συναλλαγές με τον σύντροφό της.

Το ερχόμενο Σάββατο ομάδα από ειδικά εκπαιδευμένους δύτες θα καταφθάσει στην Τριχωνίδα και θα αναζητήσει στο βυθό το χαμένο κινητό της άτυχης μητέρας.

Μάλιστα θα χρησιμοποιηθούν ακόμη και drones τα οποία θα «χτενίσουν» τη λίμνη. Το κινητό της Ειρήνης Λαγούδη αποτελεί τη λύση του γρίφου του μυστηρίου.

Πηγή: Espresso

Σχετικές ειδήσεις