ΕΛΛΑΔΑ

Αυτός είναι ο Τούρκος που πέρασε τα σύνορα μεθυσμένος και συνελήφθη στις Καστανιές

Αυτός είναι ο Τούρκος που πέρασε τα σύνορα μεθυσμένος και συνελήφθη στις Καστανιές

Ότι θέλει να πάει στα παιδιά του στη Σουηδία υποστήριξε ο Τούρκος ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα της Τρίτης και κατηγορείται ότι πέρασε παράνομα τα σύνορα Τουρκίας - Ελλάδας στις Καστανιές.

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι την ώρα που πέρασε τα σύνορα ήταν μεθυσμένος.

Σύμφωνα με το thrakinea.gr, το δικαστήριο του επέβαλε τέσσερις μήνες φυλάκιση με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο ύψους χιλίων πεντακοσίων ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος έχει κουρδική καταγωγή, με τόπο μόνιμης κατοικίας τα Άδανα. Σημειώνεται ότι πάνω του βρέθηκε διαβατήριο, δεν διαθέτει όμως βίζα.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σε συναγερμό τέθηκαν ελληνικές Αρχές, ξημερώματα Τρίτης, όταν ένας Τούρκος πέρασε παράνομα τα σύνορα στις Καστανιές.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας πολίτης ξεκίνησε να τρέχει από το τουρκικό τελωνείο με κατεύθυνση τα ελληνικά σύνορα.

Οι Τούρκοι προσπάθησαν να τον σταματήσουν, όμως ο πολίτης δεν σταμάτησε, ούτε όταν έπεσαν πυροβολισμοί στον αέρα από Τούρκους στρατιώτες.

Ο πολίτης δεν σταμάτησε ούτε όταν πέρασε στο ελληνικό έδαφος και τελικά παραδόθηκε στους αστυνομικούς που είχαν υπηρεσία στο τελωνείο των Καστανεών, αφού προηγουμένως πιθανότατα αισθάνθηκε ότι είναι ασφαλής, καθώς κοντοστάθηκε αρκετά λεπτά πριν παραδοθεί.

Η κινητοποίηση ήταν μεγάλη, καθώς κανείς αρχικά δεν μπορούσε να γνωρίζει το τι έχει συμβεί. Ο Τούρκος πολίτης, αφού συνελήφθη από τους αστυνομικούς, απομακρύνθηκε άμεσα από το τελωνείο.

Σχετικές ειδήσεις