ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην άσφαλτο: Τέσσερις νεκροί και τρεις τραυματίες σε φρικτό τροχαίο

Τραγωδία στην άσφαλτο: Τέσσερις νεκροί και τρεις τραυματίες σε φρικτό τροχαίο

Σκοτώθηκαν ακαριαία μία 58χρονη, μία 65χρονη και μία 66χρονη - Υπέκυψε κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο μία 61χρονη καλόγρια - Τρία άτομα χαροπαλεύουν μετά τη σφοδρή μετωπική σύγκρουση στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης Ευζώνων

Τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (26/03/2018) στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Ευζώνων, στο ύψος του Αξιοχωρίου.

Δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά σε σημείο του δρόμου που δεν υπάρχει προστατευτική νησίδα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τέσσερα άτομα και να τραυματιστούν άλλα τρία.

Επί τόπου έσπευσαν 13 άνδρες της Πυροσβεστικής με έξι οχήματα, καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, που προχώρησαν στον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων.

Στο ένα από τα δύο αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν στο σοκαριστικό τροχαίο επέβαιναν τέσσερις γυναίκες, οι τρεις εκ των οποίων σκοτώθηκαν ακαριαία.

Μία μοναχή 61 ετών, η οποία είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Από τη σύγκρουση, τρεις γυναίκες, ηλικίας 58, 65 και 66 ετών, που επέβαιναν στο ένα από τα οχήματα έχασαν ακαριαία τη ζωή τους, ενώ μία 43χρονη, επιβάτης του ίδιου οχήματος, διακομίστηκε τραυματισμένη στο νοσοκομείο του Κιλκίς. Από το δεύτερο όχημα, πέραν της μοναχής που έχασε τελικά τη μάχη για τη ζωή, στο ΑΧΕΠΑ εξακολουθούν να νοσηλεύονται ένας παπάς 51 ετών και μία 54χρονη μοναχή.

Στο μεταξύ, η κυκλοφορία στο σημείο του δυστυχήματος, που προσωρινά διεξαγόταν από παρακαμπτήριους δρόμους, έχει πλέον αποκατασταθεί.

Δείτε τις φρικτές εικόνες που δημοσιεύουν το thousandnews.gr και το life-events.gr από το σημείο:

Σχετικές ειδήσεις