ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στην Αθήνα: Αυτή είναι η 14χρονη που εξαφανίστηκε

Θρίλερ στην Αθήνα: Αυτή είναι η 14χρονη που εξαφανίστηκε

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για τον εντοπισμό 14χρονης, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στις 04:00 τα ξημερώματα της 24ης Απριλίου.

Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού» που εξέδωσε Amber Alert πρόκειται για την Ντουά Κασέμ, η ζωή της οποίας βρίσκεται σε κίνδυνο.

Η Ντουά έχει μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια, ύψος 1,65 μ. και ζυγίζει 65 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο παντελόνι, μπλε μπλούζα και άσπρα αθλητικά παπούτσια.

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr φωτογραφία της ανήλικης

Λόγω ιδιαίτερων συνθηκών εξαφάνισης της Ντουά, είναι σημαντικό να υπάρξει ιδιαίτερη προσοχή και παρατηρητικότητα, ώστε να εντοπιστεί το συντομότερο δυνατό, επισημαίνει η ανακοίνωση.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Περισσότερες πληροφορίες: Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και Υπό Εκμετάλλευση Παιδιά «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» e mail: 116000@hamogelo.gr

Διαβάστε επίσης:

Νέα Σμύρνη: Το ανατριχιαστικό μήνυμα που έστειλε η 22χρονη μετά τη γέννα: «Ξεφούσκωσα»

Προαναγγελία... πολέμου: «Έρχεται σύγκρουση Τουρκίας - Αμερικής»

Σχετικές ειδήσεις