ΕΛΛΑΔΑ

«Αστακός» η Μυτιλήνη εν όψει της άφιξης του Αλέξη Τσίπρα

«Αστακός» η Μυτιλήνη εν όψει της άφιξης του Αλέξη Τσίπρα

Συνολικά 17 διμοιρίες των ΜΑΤ θα βρίσκονται την Πέμπτη (03/05/2018) στη Μυτιλήνη, καθώς κάτοικοι, φορείς και συλλογικότητες του νησιού έχουν προαναγγείλει κινητοποιήσεις, με φόντο την επίσκεψη και ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο 14ο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο βορείου Αιγαίου.

Την ίδια στιγμή, ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Ρήγας, σχολιάζοντας τις κινητοποιήσεις, είπε ότι «εκείνοι που αντιδρούν, αδικούν τους εαυτούς τους».

«Αδικούν τους εαυτούς τους όταν έχουν την δυνατότητα να συζητήσουν για την ανάπτυξη της Λέσβου. Αδικούν και την κοινωνία. Ας το σκεφτούν καλά τις επόμενες ώρες», δήλωσε ο κ. Ρήγας, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Θέμα FM».

Παράλληλα, έκανε λόγο για «μεμονωμένες αντιδράσεις» και όπως είπε, «τις προηγούμενες ημέρες έγιναν συναντήσεις με φορείς».

Σχολιάζοντας, τέλος, τα μέτρα ασφαλείας εν όψει της επίσκεψης του πρωθυπουργού στο νησί, ο κ. Ρήγας σημείωσε πως «ισχύουν ό,τι μέτρα είχαν ισχύσει και σε προηγούμενα συνέδρια που είχαν λάβει μέρο ο πρωθυπουργός και υπουργοί».

Διαβάστε επίσης:

Σχετικές ειδήσεις