ΕΛΛΑΔΑ

Πρέβεζα: Νέες αποκαλύψεις – σοκ για την κόλαση που ζούσε η Αγγελική Πεπόνη πριν εξαφανιστεί

Πρέβεζα: Νέες αποκαλύψεις – σοκ για την κόλαση που ζούσε η Αγγελική Πεπόνη πριν εξαφανιστεί

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις έρχονται στο «φως» για την κόλαση που βίωνε τους τελευταίους μήνες της ζωής της η άτυχη Αγγελική Πεπόνη, πριν χαθούν τα ίχνη της από την Πρέβεζα τον Ιούνιο του 2010 και επιβεβαιωθεί ο θάνατός της μόλις τη Δευτέρα (22/10).

Ο εισαγγελέας άνοιξε πάλι την πολύκροτη υπόθεση, με την οικογένειά της να ελπίζει ότι θα βρεθεί ο υπαίτιος για το θάνατό της.

Λίγες ώρες αφού πιστοποιήθηκε ότι το κρανίο που βρέθηκε στις 14 Οκτωβρίου στον βάλτο της ΒΙ.ΠΕ. ανήκει στην 26χρονη, τα συνεργεία που διεξάγουν έρευνες όλες αυτές τις μέρες εντόπισαν κι άλλα οστά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, τα ευρήματα θα σταλούν για ανάλυση προκειμένου να αποδειχτεί αν είναι ανθρώπινα και κατ' επέκταση αν ανήκουν στην κοπέλα.

Την ίδια στιγμή, φίλοι της Αγγελικής αποκάλυψαν ότι ο 59χρονος σύντροφός της, που φέρεται ότι την είχε μυήσει στον κόσμο των ναρκωτικών εκτός από τη σωματική κακοποίηση στην οποία την υπέβαλλε, την εξανάγκαζε να κάνει σεξ με φίλους του για τη δόση της.

Ένα από τα άτομα που είχαν φιλική σχέση με την κοπέλα ανέφερε ότι ήταν υποχείριο του συντρόφου της, ενώ ο ίδιος έγινε μια φορά μάρτυρας του άγριου ξυλοδαρμού της από αυτόν κι ένα φίλο του, έμπορο ναρκωτικών. «Από τις κλοτσιές και τις γροθιές είχε γεμίσει παντού αμυχές και μελανιές», περιέγραψε χαρακτηριστικά.

Ένας άλλος φίλος της 26χρονης διευκρίνισε ότι αυτή την τακτική ακολουθούσε ο 59χρονος με πολλά κορίτσια που ήταν εξαρτημένα από τα ναρκωτικά, κι όχι μόνο με την Αγγελική.

Διαβάστε επίσης: Στη φυλακή για μίζες ο Γιάννος Παπαντωνίου και η σύζυγός του

Αναδρομικά: «Κλείδωσαν» για 600.000 συνταξιούχους του Δημοσίου