ΠΑΙΔΕΙΑ

Φοιτητικές εκλογές 2016: Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ανακοίνωσε ότι είναι πρώτη δύναμη στις φοιτητικές εκλογές

Φοιτητικές εκλογές 2016: Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ανακοίνωσε ότι είναι πρώτη δύναμη στις φοιτητικές εκλογές

Τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών ανακοίνωσε η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ σύμφωνα με τα οποία έρχεται πρώτη τόσο στα ΑΕΙ όσο και στα ΤΕΙ.

Σε ανακοίνωσή της η ΔΑΠ - ΝΔΦΚ, κάνει λόγο για ποσοστά αυτοδυναμίας σε πολλά τμήματα, κάτι που όπως λέει αποτελεί ένα ηχηρό μήνυμα στην καταστροφική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

«Η πλειοψηφία των φοιτητών και των σπουδαστών για άλλη μια χρονιά δεν παρέμεινε σιωπηλή, αλλά μας τίμησε εμφατικά με την εμπιστοσύνη της. Με όπλα μας αυτή την εμπιστοσύνη, τις ιδέες και τις προτάσεις μας, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για μια σύγχρονη, αναβαθμισμένη και ανταγωνιστική τριτοβάθμια εκπαίδευση, την κοινωνική πρόοδο και ανέλιξη της γενιάς μας, την βελτίωση της κατάστασης στην πατρίδα μας και την εξάλειψη των παθογενειών και των νοσηρών νοοτροπιών, από όποιους και όπως αυτές εκφράζονται. Θα συνεχίζουμε να παλεύουμε για το μέλλον που μας στερεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» τονίζει στην ανακοίνωσή της η οργάνωση νέων της ΝΔ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στις εκλογές στα ΑΕΙ συγκέντρωσε το 45,83%, και ακολουθούν ΠΚΣ 20,62%, ΕΑΑΚ 14,57%, ΠΑΣΠ 7,05%, Αριστερή Ενότητα 1,33% και Αγωνιστικές Κινήσεις 0,53%. Στα ΤΕΙ η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ συγκέντρωσε το 54,33% και ακολουθούν ΠΚΣ 29,94%, ΠΑΣΠ 7.69%, ΕΑΑΚ 2,22%, και Bloco 0,2%.

Σχετικές ειδήσεις