ΠΑΙΔΕΙΑ

Πανελλήνιες 2016: Αυτά τα θέματα μπήκαν σε Ιστορία και Φυσική

Πανελλήνιες 2016: Αυτά τα θέματα μπήκαν σε Ιστορία και Φυσική

Οι υποψήφιοι, στη δεύτερη εβδομάδα των εξετάσεων που ξεκίνησε τη Δευτέρα (23/5) για τις Πανελλήνιες - Πανελλαδικές 2016 εξετάστηκαν στα μαθήματα: Ιστορία Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών, Φυσική Ο.Π. Θετικών Σπουδών, Ιστορία Θεωρητικής Κατεύθυνσης (παλαιό σύστημα) και Φυσική Θετικής/Τεχνολογικής Ι & ΙΙ Κατεύθυνσης (παλαιό σύστημα).

Όπως και τις προηγούμενες μέρες, έτσι και τη Δευτέρα (20/5), το Newsbomb.gr σας παρουσίασε πρώτο τα θέματα και τις απαντήσεις σε όλα τα εξεταζόμενα μαθήματα.

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στην Ιστορία

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στη Φυσική (Παλαιό Σύστημα)

Δείτε Εδω τα θέματα στη Φυσική (Νέο Σύστημα)

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα της Φυσικής στα Εσπερινά

Δείτε τις απαντήσεις στη Φυσική ΕΔΩ

Με συνεχή ροή σε συνεργασία με τα φροντιστήρια «ΝEO», θα σας ενημερώνει έγκυρα και έγκαιρα για τα θέματα των Πανελληνίων 2016.

Βατά... αλλά με παγίδες τα θέματα

Όχι ιδιαίτερης δυσκολίας κρίνονται τα θέματα της Ιστορίας (ανθρωπιστικών σπουδών), στα οποία κλήθηκαν να διαγωνιστούν σήμερα οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων. Η παγίδα του διαγωνίσματος θεωρείται το θέμα Δ1 (Με βάση τις ιστορικές σας γνώσεις και αντλώντας στοιχεία από τα παρακάτω κείμενα που σας δίνονται, να αναφερθείτε στις νομοθετικές ρυθμίσεις του 1870-1871 και του 1917 για την επίλυση του αγροτικού ζητήματος στην Ελλάδα, και ειδικότερα: α. στους στόχους και το περιεχόμενο των ρυθμίσεων β. στην υλοποίησή τους), καθώς το ερώτημα είναι συνδυαστικό.

Στη Φυσική (θετικών σπουδών) τα θέματα θεωρούνται απολύτως βατά και χωρίς καμία έκπληξη, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στους καλά προετοιμασμένους μαθητές να αριστεύσουν.

Συνεχής ροή για τα θέματα των Πανελληνίων - Πανελλαδικών 2016

Οι πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις 2016

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2016

Σχετικές ειδήσεις