ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

SFERA 102.2: Η Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής 2017 είναι η Γιορτή Θεσμός του Ραδιοφώνου!

SFERA 102.2: Η Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής 2017 είναι η Γιορτή Θεσμός του Ραδιοφώνου!

Είναι η γιορτή που βάζει στην ίδια παρέα καλλιτέχνες, ραδιοφωνικούς παραγωγούς και ακροατές με μεγάλη επιτυχία!

H πιο ωραία καλημέρα τελικά ήρθε…από την Κρήτη! Ένα γλέντι με πρωταγωνιστή τον μοναδικό Νίκο Ζωιδάκη, την λύρα του και τις μαντινάδες του στήθηκε από τις 9 το πρωί. Ο Γιώργος Λιανός, η Νάνσυ Αντωνίου και ο Παναγής Τζωρτζάτος αγκάλιασαν με τον πιο ζεστό τρόπο τον καλλιτέχνη που για πρώτη φορά βρέθηκε στην Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής του Sfera 102,2.

Στην παρέα προστέθηκε ο πιο επικοινωνιακός τραγουδιστής, ο Γιώργος Τσαλίκης, που μίλησε με ευθύτητα για όλους και για όλα και με την βοήθεια του Γιώργου Λιανού και της κιθάρας του έκανε ένα live με τραγούδια που ζητούσαν οι ακροατές εκείνη τη στιγμή.

Η συνέχεια είχε live και από τους Kings μέσα στο studio του Sfera 102,2 με την Βερίνα Ευαγγέλου και τον Παναγή Τζωρτζάτο, ενώ ακολούθησε στον ραδιοφωνικό αέρα ο Bo.

Για μία ακόμη χρονιά ο Χρήστος Δάντης τίμησε με την παρουσία του την γιορτή-θεσμό του ραδιοφώνου και με την κιθάρα του έκανε το δικό του unplugged με τα πιο αγαπημένα τραγούδια από το χθες και το σήμερα.

Οι Onirama στο studio του Sfera 102,2 μαζί με την Ελένη Κολοκοτρώνη για το τελευταίο μεσημέρι της Εβδομάδας Ελληνικής Μουσικής 2017. Τραγούδησαν live και συναντήθηκαν με τον Κωνσταντίνο Αργυρό που έκανε την δική του «εκπομπή» στον Sfera 102,2 μπαίνοντας στο ρόλο του ραδιοφωνικού παραγωγού και παρουσιάζοντας επιλογές τραγουδιών καλλιτεχνών που ο ίδιος θαυμάζει!

Από τη Λήμνο στην Αθήνα και από το αεροδρόμιο κατευθείαν στην Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής 2017, ο Στέλιος Ρόκκος το απόγευμα της Παρασκευής τίμησε τον Sfera 102,2 και μπήκε στην παρέα της Ελένης Κολοκοτρώνη, ενώ αμέσως μετά η ξεχωριστή Τάμτα μίλησε για όλα στον Βαγγέλη Χαρισόπουλο ,τραγούδησε live στο studio με μία κιθάρα και μοιράστηκε με τους ακροατές συναισθήματα.

Με μεγάλη χαρά ο Sfera 102,2 υποδέχτηκε στην Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, έναν από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες της μουσικής σκηνής που δε δίστασε να πει αλήθειες και ιστορίες πίσω από τραγούδια.

Εμείς την θεωρούμε γούρι της Εβδομάδας Ελληνικής Μουσικής... και η ίδια η Έλενα Παπαρίζου όμως επιλέγει αυτή τη μεγάλη γιορτή του ραδιοφώνου για να παρουσιάσει για πρώτη φορά ολόκληρη την νέα δισκογραφική της δουλειά με τίτλο ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ και να τραγουδήσει acapella το τραγούδι «Πόσο Λυπάμαι» σε μία version τόσο διαφορετική από αυτή του 1939 με την Σοφία Βέμπο

Και φέτος η Πάολα στην γιορτή-θεσμό του ραδιοφώνου! Αυθεντική όπως πάντα, μία από τις ωραιότερες λαϊκές γυναικείες φωνές, σε μία συνάντηση με τη Γιώτα Τσιμπρικίδου στο studio του Sfera και με επιλογές τραγουδιών που «ντύνουν» την δική της αλήθεια!

Λίγο πριν το κλείσιμο της Εβδομάδας Ελληνικής Μουσικής το group με τις μεγαλύτερες επιτυχίες και τις sold-out εμφανίσεις, οι ΜΕΛΙSSES, έκαναν ένα εκπληκτικό unplugged!

Η Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής 2017 είχε και φέτος λαμπερό closing!

Ο μοναδικός Σάκης Ρουβάς βρέθηκε στο studio του Sfera 102,2 με οικοδέσποινα την Ναταλία Γερμανού.

Η γιορτή-θεσμός του ραδιοφώνου συγκέντρωσε για μία ακόμη χρονιά κορυφαίους καλλιτέχνες – εκπροσώπους από διάφορα μονοπάτια της ελληνικής μουσικής.

Ονόματα μεγάλα με πορεία πολλών δεκαετιών συνάντησαν δημοφιλείς νέους καλλιτέχνες και οι ακροατές του Sfera 102,2 είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν δυνατές ραδιοφωνικές στιγμές!

Η Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής 2017 φιλοξένησε δεκάδες unplugged εκτελέσεις τραγουδιών καθώς οι περισσότεροι από τους καλλιτέχνες τραγούδησαν live στη δική τους ώρα.

Το «κλείσιμο» είχε … Σάκη Ρουβά!!!!

…κι έτσι το βράδυ της Παρασκευής 15 Δεκεμβρίου ήταν πιο λαμπερό από ποτέ,
με την Ναταλία Γερμανού να τον υποδέχεται στο studio στις 10 το βράδυ
και ο Σάκης Ρουβάς να παρουσιάζει τις μουσικές επιλογές του και να απαντάει με ειλικρίνεια σε όλες τις ερωτήσεις..

Η Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής 2017 κορυφώθηκε με τον καλύτερο τρόπο και ο Sfera 102,2 ανανεώνει το ραντεβού του με την γιορτή-θεσμό του ραδιοφώνου για τον Δεκέμβριο του 2018