ΕΛΛΑΔΑ

Άγριο έγκλημα στον Βόλο: Συνελήφθη ένας 34χρονος για τη δολοφονία - Σκότωσε το θύμα με μαχαίρι

Βόλος δολοφονία 41χρονου σύλληψη 34χρονου
Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία από την άγρια δολοφονία του 41χρονου.
magnesianews.gr

Μετά από αστυνομική έρευνα, συνελήφθη ένας 34χρονος για την δολοφονία του 41χρονου στον Βόλο.

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 34χρονος, για την ανθρωποκτονία που διαπράχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου σε βάρος ενός 41χρονου στον Βόλο.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, χθες το απόγευμα, το θύμα μαζί με φιλικό του πρόσωπο πήγαν σε σπίτι, στο οποίο βρίσκονταν ο φερόμενος ως δράστης και συγγενείς του. Εκεί ο 34χρονος, ύστερα από λογομαχία με τον 41χρονο, τον τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι στην περιοχή του λαιμού, ενώ επιπλέον του κατάφερε χτύπημα στο κεφάλι με θλων όργανο. Το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο θύτης κατασχέθηκε.

Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία, οπλοχρησία και οπλοκατοχή και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα για να του απαγγελθούν οι κατηγορίες. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Μετά το έγκλημα, ο δράστης καθάρισε τον χώρο με απόλυτη ψυχραιμία με ένα λάστιχο ποτίσματος και έβγαλε το πτώμα στην αυλή, ενώ στη συνέχεια το εναπόθεσε σε γειτονικό παρκάκι στην οδό Μελά 8.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εκτάκτως στο νοσοκομείο η Ματίνα Παγώνη