ΕΛΛΑΔΑ

Allou Fun Park: Ο 25χρονος ξεσπά: «Δεν σηκωθήκαμε όρθιοι στο βαγόνι - Αυτό θα ήταν αυτοκτονία»

Allou Fun Park: Ο 25χρονος ξεσπά: «Δεν σηκωθήκαμε όρθιοι στο βαγόνι - Αυτό θα ήταν αυτοκτονία»
GLOMEX

Allou Fun Park: Ξεσπάει ο 25χρονος τραυματίας στο άκουσμα των όσων ακούγονται ότι μπορεί να ευθύνονται οι ίδιοι για το ατύχημα. Είναι σίγουρος ότι δεν υπήρχε νερό με αποτέλεσμα να μην κόβεται η ταχύτητα στο τρενάκι.

Ο ένας εκ των τεσσάρων τραυματιών στο Allou Fun Park μιλάει για πρώτη φορά μετά το εξιτήριό του από το νοσοκομείο, όπου διακομιζόταν με σοβαρά τραύματα στο σώμα του.

«Πήγα σήμερα στο νοσοκομείο, μου έδωσαν οδηγίες ώστε να υπάρχει πλήρης ξεκούραση με πατερίτσες κτλ, να φοράω κάλτσες για θρομβώσεις και μου τόνισαν πως για ένα μήνα θα πρέπει να ξεκουράζω το πόδι μου. Στις 18 του μήνα θα πάω για τα ράμματα στο κεφάλι και επανέλεγχο», ανέφερε αρχικά ο 25χρονος, δίνοντας μια εικόνα για τα προβλήματα που θα αντιμετωπίζει για καιρό.

«Δεν υπήρχε νερό το θυμάμαι»

Τόσο ο 25χρονος όσο και ο φίλος του είναι τα δύο άτομα που έχουν μνήμες από την στιγμή του ατυχήματος και ξεσπούν στο άκουσμα των όσων ακούγονται, ότι ίσως να ευθύνονται και οι ίδιοι και να μην υπήρξε πρόβλημα με το βαγόνι στο οποίο επέβαιναν.

«Όπως ξέρετε το τρενάκι φρενάρει με το νερό, δηλαδή με το νερό κόβεται η ταχύτητα. Σε εμάς δεν πετάχτηκε ούτε μία σταγόνα νερό πάνω μας. Είδα ότι δεν υπήρχε νερό και το θυμάμαι. Με αποτέλεσμα, όλη η φόρα που κατεβήκαμε να συνεχιστεί και το επόμενο σημείο που σταματήσαμε είναι η στροφή όπου κι εκεί βρήκαμε νερό. Έτσι έγινε η σύγκρουση. Εμείς εκτοξευθήκαμε έξω κι από εκεί και πέρα δεν θυμάμαι κάτι άλλο», δήλωσε ο τραυματίας.

«Εμένα όλο αυτό με εξοργίζει όπως και τα υπόλοιπα παιδιά. Δεν έχουμε τάσεις αυτοκτονίας, ώστε να σηκωθούμε όρθιοι. Δεν νομίζω ότι γίνεται αυτό. Παρόλα αυτά, η εταιρία δεν μας έχει σταθεί σε κανένα σημείο, είτε τηλεφωνικά. Είναι στο πλευρό μας από τα κανάλια. Μόνο απέναντί μας μπορώ να θεωρήσω ότι είναι με το να μας κατηγορεί ότι φταίμε εμείς», πρόσθεσε στο τέλος.

Ο 25χρονος Γιώργος ανέφερε επιπλέον ότι η κοπέλα της παρέας που τραυματίστηκε επίσης σοβαρά έχει κενά μνήμης από τα μοιραία λεπτά.