ΕΛΛΑΔΑ

Σέρρες: Στο νοσοκομείο 9χρονη που χτύπησε στο σχολείο της - Καραβασίλης: «Έτσι έγινε το ατύχημα»

Σέρρες: Στο νοσοκομείο 9χρονη που χτύπησε στο σχολείο της - Καραβασίλης: «Έτσι έγινε το ατύχημα»
Intime news

Σέρρες: Τα νεότερα για την υγεία της μαθήτριας δημοτικού που τραυματίστηκε στο κεφάλι - Ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Σερρών εξηγεί πως έγινε το ατύχημα

Καλύτερα βαίνει η πορεία της υγείας της 9χρονης μαθήτριας του 10ου δημοτικού σχολείου Σερρών η οποία χτύπησε στο κεφάλι μετά από πτώση και χρειάστηκε να διακομισθεί στο «Ιπποκράτειο» Θεσσαλονίκης όπου διασωληνώθηκε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέφερε στο Newsbomb.gr ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Σερρών Γιάννης Καραβασίλης, το παιδί νοσηλεύεται εκτός κινδύνου έπειτα από μια σειρά εξετάσεων στις οποίες και υπεβλήθη.

«Το ατύχημα συνέβη μέσα στο χώρο του σχολείου. Έγιναν όλα τα προβλεπόμενα και αυτό που ευχόμαστε τώρα όλοι είναι το παιδάκι να γίνει τελείως καλά», σημείωσε ο κ. Καραβασίλης.

Μάλιστα τόνισε ότι ο πατέρας του κοριτσιού επικοινώνησε με τον διευθυντή του 10ου δημοτικού σχολείου Σερρών και ενημέρωσε πως το παιδί δεν διατρέχει κίνδυνο. «Περιμένουμε να δούμε την εξέλιξη της υγείας του», πρόσθεσε ο κ. Καραβασίλης.

Όσο για το ατύχημα ο κ . Καραβασίλης δήλωσε ότι η μικρή έπαιζε μόνη της και σκόνταψε στα σκαλιά του σχολείου. Ωστόσο σε πρώτο στάδιο δεν έδειχνε να έχει κάτι σοβαρό: «Δεν υπήρχε κάποιο άλλο παιδί δίπλα του, το παιδάκι έπαιζε και σκόνταψε από μόνο του στις κερκίδες του προαυλίου. Έπαιζε αμέριμνο και απλώς έπεσε.... Στη συνέχεια ήρθε το ΕΚΑΒ και πήγε περπατώντας μέχρι το ασθενοφόρο».

Έπειτα όπως εξήγησε ο κ. Καραβασίλης η 9χρονη διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών αλλά καθώς επρόκειτο για χτύπημα στο κεφάλι και δεν υπήρχε εκεί εντατική Παίδων, θεωρήθηκε σωστό να μεταφερθεί στο «Ιπποκράτειο».