ΕΛΛΑΔΑ

Κιβωτός - Πάτερ Αντώνιος: «Δεν με νοιάζει για μένα, το ράσο δεν θα το ντροπιάσω»

Κιβωτός - Πάτερ Αντώνιος: «Δεν με νοιάζει για μένα, το ράσο δεν θα το ντροπιάσω»

Τι λέει ο πάτερ Αντώνιος για τον Γολγοθά που περνάει; Ποιοι βρίσκονται δίπλα του τούτες τις δύσκολες στιγμές

Ο εκδότης του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, Ανδρέας Καραγιάννης, βρήκε τον Ιερέα ο οποίος μίλησε για όλα όσα γνωρίζει για τον πάτερ Αντώνιο.

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για τον πάτερ Αντώνιο ο Ιερέας απάντησε πως είναι κουρασμένος πολύ ψυχικά, αλλά αντέχει. «Είναι ψέματα όσα λένε πως υπάρχει διχασμός στους ανθρώπους του. Όλοι είναι ενωμένοι , οικογένεια, φίλοι, συνεργάτες, εθελοντές, όλοι μιλούν καθημερινά και στηρίζουν όσο μπορούν τον π Αντώνιο.

Στο πλευρό του σήμερα βρίσκεται η Πρεσβυτέρα Σταματία, ηρωίδα, τα παιδιά τους, 2 Ιερείς εν ενεργεία της Αρχιεπισκοπής Αθηνών που καταθέτουν και ως μάρτυρες, όλοι οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές στις δομές, ο πάτερ Ευάγγελος Παπανικολάου ο Ιατρός και η σύζυγός του και όλοι οι στενοί του συνεργάτες».

Τι δηλώνει ο πάτερ Αντώνιος και τι περιμένουν οι δικηγόροι

«Δύσκολο να αποφευχθεί η άσκηση ποινικής διώξεως, μένει να δούμε πως θα χειριστεί η ανακρίτρια την ποινική μεταχείριση στη συνέχεια, είμαστε έτοιμοι και για δίκη», είπε και συνέχισε λέγοντας πως ο πάτερ Αντώνιος είχε δηλώσει ότι «Δεν με νοιάζει για μένα, το ράσο δεν θα το ντροπιάσω. Μήνυμα προς όλους, δείχνοντας το αίσθημα ευθύνης για το ιερατικό του λειτούργημα».

Διαβάστε επίσης:

Πώς μια σκηνή του Έτερος Εγώ μας θύμισε τα λόγια του πατέρα των δίδυμων που σκοτώθηκαν στα Τέμπη

Η ανατομία ενός εγκλήματος ή πως η Άννα στους Παγιδευμένους μαθαίνει τον θάνατο του πατέρα της

Τέμπη: «Πάγωσαν» στον αέρα του Πρωινού - Έχασε πατέρα και γιο σε 4 μέρες