ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννενα: Βίντεο ντοκουμέντο καταγράφει τη στιγμή της αιματηρής συμπλοκής - Στο νοσοκομείο τα θύματα

Γιάννενα: Βίντεο ντοκουμέντο καταγράφει τη στιγμή της αιματηρής συμπλοκής - Στο νοσοκομείο τα θύματα

Γιάννενα: Η Αστυνομία μέσω συλλογής πληροφοριών και στοιχείων συνεχίζει να αναζητά τους δράστες και τα κίνητρα της επίθεσης. 

Συνεχίζονται οι έρευνες από την Αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της αιματηρής συμπλοκής που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 7/4/2023 στα Γιάννενα.

Βίντεο ντοκουμέντο που έρχεται στη δημοσιότητα καταγράφει το περιστατικό.

Τρία αυτοκίνητα σταματούν και από αυτά κατεβαίνουν τα συνολικά επτά άτομα που επιβαίνουν σε αυτά, τα οποία κατευθύνονται προς ένα τέταρτο όχημα, με στυλιάρα στα χέρια και επιτίθενται στους τέσσερις επιβαίνοντες.

Κάποιοι από τους δράστες φρόντισαν να έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με αποκριάτικες μάσκες ενώ, όπως φαίνεται και στο βίντεο άναψαν δύο καπνογόνα.

Μετά την επίθεση επιβιβάστηκαν στα αυτοκίνητα και εξαφανίστηκαν.

Η Αστυνομία μέσω συλλογής πληροφοριών και στοιχείων συνεχίζει τις έρευνες για τους δράστες, αναζητώντας τα κίνητρα της επίθεσης.

Και τα τέσσερα θύματα της επίθεσης, ηλικίας 20, 29 και 30 ετών διακομίσθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, με τον 30χρονο να είναι βαριά τραυματισμένος και να απαιτείται χειρουργείο. Ακόμα δύο άτομα είναι επίσης σοβαρά τραυματισμένα ενώ ο τέταρτος ελαφρά.