ΕΛΛΑΔΑ

Bullying στο Αρσάκειο: Το βίντεο με σχολικό εκφοβισμό και η απάντηση στον 15χρονο μαθητή

Αρσάκειο
Eurokinissi

Τι μαρτυρά η μητέρα του 15χρονου για το bullying στο Αρσάκειο και τι είπε για τη στάση καθηγήτριας 

Την απόφαση για το bullying στον γιο της μέσα στο Αρσάκειο που έγινε από μαθητές περιμένει η μητέρα του. Η ίδια τονίζει ότι αν απομακρυνθούν οι έξι μαθητές από το Αρσάκειο θα είναι μια πρώτη δικαίωση για την οικογένεια. Ωστόσο, σύμφωνα με το MEGA, η μητέρα του 15χρονου στέκεται και σε ένα περιστατικό που έγινε στο σχολείο την τελευταία μέρα πριν κλείσουν τα σχολεία για το Πάσχα.

Ένα περιστατικό που έγινε με μία καθηγήτρια, η οποία επανέφερε το θέμα του bullying στα σχολεία. Χαρακτηριστικά η μητέρα του 15χρονου που έπεσε θύμα bullying στο Αρσάκειο αναφέρει, μιλώντας στο MEGA, τα εξής: «Τον περασμένο Νοέμβριο έγινε μία ενέργεια στο σχολείο για τον σχολικό εκφοβισμό. Το τμήμα του παιδιού μου γύρισε ένα βιντεάκι, το οποίο ήταν αμοντάριστο. Την Παρασκευή η υπεύθυνη του τμήματος του παιδιού μου θεώρησε ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να επαναφέρει το θέμα, που τόσο καιρό δεν έχει ασχοληθεί κανείς, να το μοντάρουν και να το στείλουν για να λάβουν μέρος σε διαγωνισμό για τον σχολικό εκφοβισμό.

Ο γιος μου τη ρώτησε εάν θεωρεί ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, μετά από όλα όσα έχουν συμβεί, να μπουν οι μαθητές σε αυτή τη διαδικασία και μάλιστα να διεκδικήσουν βραβείο για τη διαχείριση του bullying και η απάντηση που έλαβε ήταν ότι είναι υπερβολικός. Υπερβολικό το παιδί μου, που πριν από 10 μέρες υπέστη όλα αυτά», λέει η μητέρα του 15χρονου.

Σχετικές ειδήσεις

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr - Αρσάκειο: «Η πετονιά στον λαιμό μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του»

Αρσάκειο: Σε εξέλιξη η ένορκη διοικητική εξέταση του σχολείου για τους μαθητές-νταήδες

Bullying στο Αρσάκειο: Ώρα αποφάσεων για τους «νταήδες» μαθητές - ΕΔΕ και για τους εκπαιδευτικούς