ΕΛΛΑΔΑ

Δέσποινα Γερουλάνου: Η ανακοίνωση του αδερφού της Παύλου για την κηδεία

Δέσποινα Γερουλάνου: Η ανακοίνωση του αδερφού της Παύλου για την κηδεία

Ο Παύλος Γερουλάνος ανακοίνωσε που θα δοθεί το τελευταίο αντίο στην αδερφή του, Δέσποινα Γερουλάνου, η οποία έφυγε από τη ζωή σκορπώντας θλίψη στον πολιτιστικό κόσμο και την οικογένειά της

Δύσκολες ώρες για τον πολιτισμικό χώρο και την οικογένεια του Παύλου Γερουλάνου, οι οποίοι αποχαιρετούν την αδερφή τους Δέσποινα Γερουλάνου, που έφυγε από τη ζωή την Τρίτη 18 Απριλίου.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η Δέσποινα Γερουλάνου αντιμετώπιζε ένα αυτοάνοσο νόσημα που την ταλαιπωρούσε στους πνεύμονες. Λίγο πριν το Πάσχα η ίδια έπαθε λοίμωξη του αναπνευστικού και τελικά απεβίωσε χθες σκορπώντας θλίψη στους δικούς της ανθρώπους.

Ο Παύλος Γερουλάνος με μια λιτή ανακοίνωση στο Facebook ενημέρωσε τους ακολούθους του ότι το τελευταίο αντίο θα δοθεί αύριο Πέμπτη 20 Απριλίου στις 17:30 στο Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας. Μάλιστα ο υποψήφιος βουλευτής δήλωσε ότι αντί στεφάνων θα ήθελαν να ενισχυθεί το Μουσείο Μπενάκη.

Η ανάρτηση του Παύλου Γερουλάνου:

«Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας, για την αγάπη και τα υπέροχα λόγια στήριξής σας αυτήν την ώρα. Όλη η οικογένειά μας, σας είναι ευγνώμων.Θα αποχαιρετήσουμε τη Δέσποινα αύριο Πέμπτη, στις 17:30, στο Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας. Επιθυμία όλων μας είναι, όσοι θέλουν, αντί στεφάνων να ενισχύσουν το Μουσείο Μπενάκη.

ALPHA BANK Αριθ. λογαριασμού: 369 00 2002 000759IBAN: GR31 0140 3690 3690 0200 2000 759SWIFT CODE (BIC): CRBAGRAAXXX»

Η Ελευσίνα Πολιτιστική Πρωτεύουσα και το Μουσείο Μπενάκη αποχαιρετούν τη Δέσποινα Γερουλάνου

Η Ελευσίνα Πολιτιστική Πρωτεύουσα και το Μουσείο Μπενάκη, αποχαιρετούν τη Δέσποινα Γερουλάνου που «έφυγε» από τη ζωή, την Τρίτη 18 Απριλίου.

«Το αποτύπωμά της θα μείνει για πάντα ταυτισμένο με τον θεσμό αυτής της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας, αλλά και με το μέλλον της Ελευσίνας, μιας πόλης που η Δέσποινα την αγάπησε βαθιά, με σεβασμό και ανιδιοτέλεια», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ελευσίνας Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2023.

«Σήμερα, η Ημέρα της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς τιμάται με την απώλεια ενός μοναδικού εξάγγελού της: Εσένα»