ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Αρνείται τις κατηγορίες για βιασμό ο 63χρονος - Αναμένεται η πρόταση εισαγγελέως

Λάρισα: Αρνείται τις κατηγορίες για βιασμό ο 63χρονος - Αναμένεται η πρόταση εισαγγελέως

Οι πράξεις βιασμού συνέβησαν το Φθινόπωρο του 2021, και βασικά στις 17 Σεπτεμβρίου όταν βιασμός τελέστηκε σε όχημα του κατηγορούμενου κατά τις βραδινές ώρες στον Αγιόκαμπο Λάρισας.

Ολοκληρώθηκε χθες, 3 Ιουλίου 2023, η δικάσιμος στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Τρικάλων μετά και από την πολύωρη κατάθεση του 63χρονου πρώην ανωτέρου στελέχους εκπαίδευσης ο οποίος βαρύνεται με πράξεις βιασμού και προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας εις βάρος μια 46χρονης καθηγήτριας.

Υπενθυμίζεται πως οι πράξεις βιασμού συνέβησαν το Φθινόπωρο του 2021, και βασικά στις 17 Σεπτεμβρίου όταν βιασμός τελέστηκε σε όχημα του κατηγορούμενου κατά τις βραδινές ώρες στον Αγιόκαμπο Λάρισας.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του larissanet.gr, στη χθεσινή του απολογία - που διήρκησε επτά ώρες - ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε πως όσα διαδραματίστηκαν εκείνη τη νύχτα έγιναν με τη συναίνεση της γυναίκας η οποία ουδέποτε αντέδρασε.

Το δικαστήριο διέκοψε μετά την κατάθεση του κατηγορούμενου η οποία ολοκηρώθηκε αργά το βράδυ και η δίκη θα συνεχιστεί την επόμενη Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2023, οπότε και αναμένεται να ξεκινήσει με την αγόρευση και την πρόταση της εισαγγελέως της έδρας περί της ενοχής ή μη του 63χρονου.

Να σημειωθεί πως όπως και στις προηγούμενες δικασίμους, η δίκη διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών.

Σχετικές ειδήσεις