ΕΛΛΑΔΑ

Μαρίνος Κόνσολος: Θύμα απάτης σε εφαρμογή γνωριμιών ο ηθοποιός

Μαρίνος Κόνσολος: Θύμα απάτης σε εφαρμογή γνωριμιών ο ηθοποιός
Instagram

Ο ηθοποιός δημοσίευσε story στο Instagram στο οποίο ανέφερε τι ακριβώς συνέβη

Θύμα απάτης έπεσε ο ηθοποιός Μαρίνος Κόνσολος σε εφαρμογή διαδικτυακών γνωριμιών, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός που έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά «Έλα στη θέση μου» έκανε ένα story στο Instagram, στο οποίο ανέφερε το περιστατικό.

Όπως εξήγησε, κάποιος άγνωστος διατηρεί προφίλ με τα στοιχεία του στο Tinder, όπου δημοσιεύει φωτογραφίες και στοιχεία του.

Ο Μαρίνος Κόνσολος ανακάλυψε την απάτη, όταν μία θαυμάστριά του, του έστειλε μήνυμα στο Instagram, λέγοντάς του ότι από κεκτημένη ταχύτητα πάτησε όχι αντί για ναι και έτσι έχασε το ταίριασμα μαζί του.

«Γεια σου, Μαρίνο. Είμαι πολύ θυμωμένη με τον εαυτό μου, γιατί σε είδα στο Tinder και λόγω κεκτημένης ταχύτητας πάτησα το "no" κι όχι το "yes" κι έχασα την ευκαιρία για match. Κι είπα "δεν με νοιάζει, θα του στείλω στο Instagram". Αυτά», έγραφε η κοπέλα.

Έτσι, ο ηθοποιός έσπευσε να ξεκαθαρίσει το τοπίο, διευκρινίζοντας πως δεν διατηρεί λογαριασμό στο Tinder και ότι ο μόνος λογαριασμός που έχει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι εκείνος στο Instagram.

«Παιδιά, δεν χρησιμοποιώ καμία από αυτές τις εφαρμογές γνωριμιών. Ο μόνος αληθινός μου λογαριασμός είναι αυτός εδώ. Τίποτα άλλο!», έγραψε.