ΕΛΛΑΔΑ

Λαγονήσι: Διασωληνώμενος ο 48χρονος που προσπαθούσε να σώσει από πνιγμό τον 8χρονο γιο του

Λαγονήσι: Διασωληνώμενος ο 48χρονος που προσπαθούσε να σώσει από πνιγμό τον 8χρονο γιο του

Το 8χρονο παιδί έπαιζε με στρώμα σε παραλία στο Λαγονήσι και μόλις το είδε ο πατέρας του, άρχισε να τρέχει για να το σώσει

Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλεύεται ο 48χρονος που προσπάθησε να σώσει το ανήλικο παιδί του, το οποίο επέβαινε σε στρώμα θαλάσσης και παρασύρθηκε από τα ρεύματα στο Λαγονήσι.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, το 8χρονο παιδί έπαιζε με στρώμα στην παραλία και μόλις το είδε ο πατέρας του, άρχισε να τρέχει για να το σώσει. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ένα ιδιωτικό φουσκωτό σκάφος έμπαινε στη θάλασσα από προβλήτα που βρίσκεται στο σημείο. Οι τέσσερις επιβαίνοντες στο σκάφος άκουσαν τις φωνές όσων βρίσκονταν στην παραλία και έτρεξαν στο σημείο, προκειμένου να διασώσουν το παιδί και τον 48χρονο. Στο σημείο έσπευσαν επίσης, δύο διασώστες του ΕΚΑΒ, αλλά και δύο ναυαγοσώστες από κοντινό ξενοδοχείο της περιοχής.

Ο ανήλικος είναι καλά στην υγεία του, ενώ ο 48χρονος δίνει μάχη για τη ζωή του στο Ασκληπιείο Βούλας.

Για πάνω από 40 λεπτά περίπου οι διασώστες του ΕΚΑΒ, οι ναυαγοσώστες, αλλά και οι άνθρωποι που βρίσκονταν πάνω στο ιδιωτικό φουσκωτό σκάφος έδιναν τις πρώτες βοήθειες κάνοντας ΚΑΡΠΑ στον 48χρονο που προσπάθησε να σώσει το ανήλικο παιδί του σε παραλία στο Λαγονήσι.