ΕΛΛΑΔΑ

Φαίη Μπακογιώργου: «Τη σκέπασα με κουβέρτα και τη μετέφερα με το καρότσι του μωρού», είπε η αδελφή

Φαίη Μπακογιώργου: «Τη σκέπασα με κουβέρτα και τη μετέφερα με το καρότσι του μωρού», είπε η αδελφή

Πώς ισχυρίζεται ότι σκότωσε τη Φαίη Μπακογιώργου η αδελφή της.

«Τώρα, ήρθε το τέλος σου. Σε σκοτώνω». Ανατριχιάζει η ομολογία της αδελφής της άτυχης Φαίης Μπακογιώργου για τη δολοφονία της, τον Οκτώβριο του 2021.

«Εγώ τη σκότωσα, γιατί τη μισούσα. Εκείνο το βράδυ, η μητέρα μας είχε φύγει για δουλειά και και θα επέστρεφε το πρωί. Ήμουν μόνη στο σπίτι και φρόντιζα τα παιδιά της Φαίης που έλειπε. Στις 21:00 και κάτι, γύρισε στο σπίτι και την είδα να αλλάζει ρούχα για να ξαναβγεί. Τότε μού γύρισε το μάτι.

Άρχισα να της φωνάζω: “Πού πας πάλι; Με έχεις εδώ και κρατάω τα παιδιά σου”. Την πέταξα στον καναπέ και στη συνέχεια, τη βούτηξα και της έριξα μια σπρωξιά. Η Φαίη έπεσε κάτω και άρχισε να ουρλιάζει. Τότε εγώ την πάτησα με το πόδι μου και της είπα: “Μη φωνάζεις μωρή π… Έφτασε η ώρα σου, σε σκοτώνω”.

Έβαλα το πτώμα στο υπνοδωμάτιο και το τύλιξα με την κουβέρτα, Κατά τις 23:30 επέστρεψε η σπιτονοικοκυρά και με ρώτησε: “Πού είναι τα παιδιά;”. Εγώ της απάντησα πως κοιμούνται.

Περίμενα να κοιμηθεί και αυτή και γύρω στις 04:00 έβαλα τη Φαίη στο καρότσι του μωρού και την παράτησα 500 μέτρα από το σπίτι. Μόνη μου τα έκανα όλα, δεν ήταν μπροστά ούτε η μητέρα μου, ούτε η σπιτονοικοκυρά. Τη μισώ, τη μισώ! Και τώρα να μου την έφερναν μπροστά μου, το ίδιο θα έκανα», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομολογία της, σύμφωνα με το MEGA.

Σχετικές ειδήσεις