ΕΛΛΑΔΑ

Ελαιώνας: «Γύρνα πίσω στη μανούλα» - Η σπαρακτική έκκληση για τον 27χρονο Θάνο που αγνοείται

Ελαιώνας: «Γύρνα πίσω στη μανούλα» - Η σπαρακτική έκκληση για τον 27χρονο Θάνο που αγνοείται

Ελαιώνας: Ώρες αγωνίας για την οικογένεια του27χρονο Θάνου που αγνοείται εδώ και 25 ημέρες

Στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης η μητέρα του 27χρονου Θάνου Χαρικιόπουλου τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στην περιοχή του Ελαιώνα.

Η κ. Θεανώ βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής περιγράφοντας όλα όσα πέρασε προτού ο 27χρονος γιος της εξαφανιστεί. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα είπε, η ίδια πιστεύει ότι είναι ακόμα ζωντανός και πως κρύβεται ότι επειδή φοβάται.

Η μητέρα του Θάνου έκανε μία σπαρακτική έκκληση προς τον γιο της αλλά και σε όποιν γνωρίζει κάτι για την εξαφάνισή του. «Θανούλη μου, εάν με ακούς... Σε παρακαλώ πάρα πολύ αγάπη μου, γύρνα πίσω στη μανούλα... Ξέρεις πως θα σε φροντίσω, μόνο στο σπίτι σου είσαι ασφαλής... Να γίνεις δυνατός... Όλοι μας σε αγαπάμε πολύ και ανησυχούμε... Σαν το σπίτι σου, παιδί μου, πουθενά. Κανείς δε θα σε φροντίσει, σαν τη μαμά σου πουθενά ψυχή μου... Εγώ θα είμαι δυνατή, θα το αντέξω και αυτό, για να σε στηρίξω. Όποιος έχει κάποια πληροφορία ας επικοινωνήσει μαζί μου», δήλωσε η μητέρα του Θάνου με τρεμάμενη φωνή.

Οι μαρτυρίες για την εξαφάνιση του Θάνου

Τα ίχνη του 27χρονου χάθηκαν στις 21 Οκτωβρίου στην περιοχή του Ελαιώνα, όπου είχε πάει βόλτα με τον πατέρα του. Εκείνη την ημέρα ο 27χρονος άφησε την τσάντα και το κινητό στον πατέρα του και ξαφνικά άρχισε να τρέχει προς άγνωστη κατεύθυνση. Έκτοτε ο 27χρονος δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε η μητέρα του, ο 27χρονος ήταν σε λεπτή ψυχολογική κατάσταση το τελευταίο διάστημα καθώς είχε έναν έντονο διαπληκτισμό στη δουλειά του προτού επιστρέψει στην Αθήνα με το μηχανάκι του.

«Ο Θάνος είχε έναν διαπληκτισμό στη Θεσσαλονίκη όπου δούλευε. Αυτό στο μυαλό του έγινε τεράστιο, νόμιζε ότι τον καταδιώκουν. Το τελευταίο διάστημα είχε δυσκολίες συναισθηματικές, προσπαθούσε να το διαχειριστεί», δήλωσε η κ. Θεανώ για το συμβάν που προηγήθηκε της εξαφάνισής του.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα είπε η μητέρα του 24χρονου αγνοούμενου:

Διαβάστε επίσης:

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Πρέπει να μιλήσω για τη Τζωρζίνα, θα είμαι πάντα η μαμά της» - Όλη η απολογία

Βοιωτία: Υποβασταζόμενη η μητέρα του 17χρονου στην κηδεία του - Λιποθύμησε ο αδερφός του

Συνελήφθη 30χρονη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» – Έκρυβε 37 κιλά κάνναβης