ΕΛΛΑΔΑ

Ελαιώνας: Θρίλερ με την εξαφάνιση του 27χρονου - «Έμαθε για ένα πρόβλημα υγείας που τον τρόμαξε»

Ελαιώνας: Θρίλερ με την εξαφάνιση του 27χρονου - «Έμαθε για ένα πρόβλημα υγείας που τον τρόμαξε»

Ελαιώνας: Απαντήσεις για την εξαφάνιση του 27χρονου Θάνου ψάχνει η μητέρα του – Αγνοούνται για 6η ημέρα τα ίχνη του

Τον γιο της συνεχίζει να αναζητά η μητέρα του 27χρονου που εξαφανίστηκε ξαφνικά πριν από λίγες ημέρες σε παζάρι στην περιοχή του Ελαιώνα, όπου βρισκόταν με τον πατέρα του.

Η μητέρα του 27χρονου μίλησε στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», όπου έκανε έκκληση για πληροφορίες προς κάθε κατεύθυνση. Όπως ανέφερε η ίδια, ο πρώην σύζυγός της και πατέρας του παιδιού την ενημέρωσε ότι ο Θάνος βρισκόταν μαζί του στο παζάρι όταν του έδωσε το τσαντάκι του που είχε μέσα και το κινητό του τηλέφωνο και άρχισε να τρέχει. Έκτοτε, τα ίχνη του έχουν χαθεί.

Κάποιοι που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο παζάρι, νόμιζαν ότι ο 27χρονος είχε κλέψει κάτι και ρωτούσαν τον πατέρα του αν χρειαζόταν βοήθεια, με εκείνον να αρνείται. Ωστόσο σύμφωνα με τη μητέρα, κανείς από τους αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονταν στο παζάρι, δεν έχει επικοινωνήσει με την Αστυνομία για να περιγράψει το περιστατικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 27χρονος πρόσφατα είχε κουρευτεί και τα μαλλιά του είναι πολύ κοντά.

Μητέρα Θάνου: «Μάλλον τον επηρέασε που έμαθε για ένα πρόβλημα υγείας μου»

Η μητέρα του Θάνου όταν έγινε το συμβάν βρισκόταν στο εξωτερικό. ¨Όπως ανέφερε είχε μιλήσει με τον γιο της τηλεφωνικά και της είχε πει ότι θα έφευγε από τη Θεσσαλονίκη και θα κατέβαινε στην Αθήνα και από εκεί στην Κόρινθο για να μείνει μαζί της.

«Είχε δυσκολία στο να διαχειρίζεται τα συναισθήματά του. Πριν από δύο εβδομάδες περίπου έμαθε για ένα πρόβλημα υγείας μου και αυτό τον τρόμαξε. Είμαι το στήριγμά του» σημείωσε η μητέρα. Όπως είπε μάλιστα, ο γιος της κατέβηκε νωρίτερα στην Αθήνα, χωρίς η ίδια να το γνωρίζει και πήγε στον πατέρα του που ζει στην Ηλιούπολη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο άνθρωπος που ενημέρωσε τη μητέρα για την εξαφάνιση του 27χρονου, ήταν η νύφη της.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»:

Διαβάστε επίσης:

Εξιχνιάστηκε σπείρα που έκλεβε από super market στη Βόρεια Ελλάδα

Αχαΐα: Θρίλερ με τον θάνατο δύο βρεφών - Έρχονται νέες καταθέσεις

Φωτιά στη Ρόδο: Από χέρι εμπρηστή ξεκίνησε η πυρκαγιά - Κάηκαν περισσότερα απο 100 στρέμματα δάσους