ΕΛΛΑΔΑ

Αχαΐα: Θρίλερ με τον θάνατο δύο βρεφών - Έρχονται νέες καταθέσεις

Αχαΐα: Θρίλερ με τον θάνατο δύο βρεφών - Έρχονται νέες καταθέσεις

Αχαΐα: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση θρίλερ από την Κάτω Αχαΐα που τα τελευταία 24ωρα συγκλονίζει το πανελλήνιο

Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει η νέα υπόθεση θρίλερ από την Πάτρα με τον ξαφνικό θάνατο δύο βρεφών της ίδια μητέρα σε διάστημα 15 μηνών.

Η νεαρή μητέρα κλήθηκε από το αστυνομικό τμήμα της Κάτω Αχαΐας προκειμένου να δώσει κατάθεση για την υπόθεση που τις τελευταίες ώρες παρακολουθεί το πανελλήνιο με κομμένη ανάσα προκειμένου να «φωτιστούν» οι σκοτεινές πτυχές της υπόθεσης.

Σημειώνεται ότι όπως αναφέρουν οι πληροφορίες καταθέσεις αναμένεται να δώσουν και μέλη της οικογένειας της νεαρής μητέρας.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση θρίλερ έχει ήδη διαταχθεί εισαγγελική παρέμβαση. Η παραγγελία για την εισαγγελική παρέμβαση δόθηκε από τον κ Νικολάου δεδομένου της ύπαρξης τετελεσμένου γεγονότος, που είναι ο θάνατος του βρέφους 20 ημερών, το καλοκαίρι του 2022 στην Κάτω Αχαΐα, περιοχή που εμπίπτει στις αρμοδιότητες της Εισαγγελίας.

Με λένε «Πισπιρίγκου»

Η μητέρα των δύο μωρών, η 23χρονη Ειρήνη, μιλώντας στον Alpha, περιέγραψε τις δύο απώλειες που βίωσε με τα μωρά της αλλά και το πώς την αντιμετωπίζει ο κόσμος μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης.

H μητέρα των δύο βρεφών στην Αχαΐα, τα οποία πέθαναν σε διάστημα 15 μηνών, ανέφερε οτι δεν σέβονται το πένθος της, αντιθέτως τη βρίζουν και τη λένε «Ρούλα Πισπιρίγκου».

«Με λένε Πισπιρίγκου στα social media» είπε η 23χρονη στην Τατιάνα Στεφανίδου, για να σημειώσει: «Δεν είμαι Πισπιρίγκου»…

«Τώρα βρίζουν εμένα αντί να κοιτάξουν κάτι άλλο. Ούτε χθες σεβάστηκε κανείς κάτι, που κήδεψα τη μικρή. Με ρωτάγανε “τι έγινε και τι έγινε”. Δεν με πήραν να με ρωτήσουν πώς είμαι», είπε χαρακτηριστικά η 23χρονη στον Alpha.

Τα υπονοούμενα της γιαγιάς για τη μητέρα

Το 2014, η γιαγιά των παιδιών και μητέρα της 23χρονης είχε χάσει τη μία της κόρη, επίσης από αδιευκρίνιστα αίτια.

Αυτές οι τραγικές συμπτώσεις θα βρεθούν στο επίκεντρο ειδικών, ώστε να εξεταστεί αν υπάρχει γονιδιακό υπόβαθρο.

«Ακούγεται ότι έκανε και κάνει χρήση ναρκωτικών, πώς ξέρω εγώ ότι αυτό αν όντως αληθεύουν όλα αυτά, δεν έχω δει εξετάσεις τίποτα από κανέναν, ότι δεν έχει πειράξει τα παιδάκια;», είπε η ίδια.

Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του παιδιού», υπήρχαν καταγγελίες από το 2017 για το ευάλωτο οικογενειακό περιβάλλον της ανήλικης τότε μητέρας.

«Ζούσε σ΄ ένα περιβάλλον κακοποιητικό όπου αναγκάστηκε να το σκάσει όπως είπε άλλωστε».

Διαβάστε επίσης:

Αχαΐα: Έρευνα για τον θάνατο των δύο βρεφών - Ξεκινά γονιδιακός έλεγχος

Αχαΐα: Ραγδαίες εξελίξεις με την 23χρονη μητέρα - Κλήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Κάτω Αχαΐας

Αχαΐα: «Δεν είμαι Πισπιρίγκου», λέει η 23χρονη - Σκιές για χρήση ουσιών αφήνει η μητέρα της