ΕΛΛΑΔΑ

Εξάρχεια: Η στιγμή που ο «δράκος» επιτίθεται σε νεαρή για να την βιάσει

Εξάρχεια: Η στιγμή που ο «δράκος» επιτίθεται σε νεαρή για να την βιάσει

Οι αστυνομικοί αλωνίζουν τα Εξάρχεια για να εντοπίσουν τον «δράκο»

Τρόμος επικρατεί στα Εξάρχεια με αρκετούς πολίτες να προειδοποιούν για έναν άντρα που χτυπά σε δρόμους της περιοχής. Τον αποκαλούν ως τον «δράκο» των Εξαρχείων και έχουν φτάσει μέχρι και στο σημείο να κάνουν καταγγελίες για έναν άγνωστο, ο οποίος προβαίνει σε αδικήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκαν τρεις επιθέσεις στους αστυνομικούς:

Η πρώτη επίθεση του «δράκου» των Εξαρχείων φέρεται να έγινε στις 19 Νοεμβρίου, στις 14:05, όπου ανήλικη ανέφερε ότι καθώς ανέβαινε τις εξωτερικές σκάλες του γυμναστηρίου επί της οδού Βαλτετσίου στα Εξάρχεια, άγνωστος άνδρας, την άρπαξε από την περιοχή της μέσης και προέβη σε γενετήσιες πράξεις, χωρίς τη θέλησή της. Η ίδια φωνάζοντας, απέτρεψε τον δράστη σε περαιτέρω πράξεις και εκείνος τράπηκε σε φυγή.

Στη δεύτερη περίπτωση, στις 07:15 το πρωί της 20ής Νοεμβρίου, γυναίκα μετέβη στο Τ.Α. Εξαρχείων και κατέθεσε ότι, ενώ κινούταν πεζή επί της συμβολής των οδών Εμ. Μπενάκη και Νικηταρά, άγνωστος άνδρας, με χρήση σωματικής βίας, την ακινητοποίησε πετώντας της στο έδαφος και κλείνοντας της το στόμα, προέβη σε γενετήσιες πράξεις, τις οποίες δεν ολοκλήρωσε, καθώς στο σημείο προσήλθαν περίοικοι και διερχόμενοι πολίτες, με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή.

Στο βίντεο διακρίνεται στη δεξιά πλευρά η γυναίκα να κινείται πάνω σε πεζοδρόμιο στα Εξάρχεια και να την ακολουθεί ο επίδοξος βιαστής. Τη σπρώχνει, εκείνη πέφτει κάτω. Καταφέρνει να ξεφύγει, ενώ ένας άλλος άνδρας που φαίνεται στο βίντεο σπεύδει να τη βοηθήσει.

Η τρίτη περίπτωση που καταγγέλθηκε την ίδια ημέρα, στις 07:25, μια ακόμη γυναίκα έφτασε στο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσε πως, καθώς κινούταν πεζή επί της οδού Ζ. Πηγής στα Εξάρχεια, άγνωστος άνδρας προσπάθησε να την ακινητοποιήσει, πιάνοντας της τα χέρια και με το χέρι του, της έκλεισε το στόμα. Καταβάλλοντας αντίσταση απελευθερώθηκε, με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή.

Αστυνομικοί του Τ.Α. Εξαρχείων έχουν περιγράψει στις δυνάμεις που κινούνται στην περιοχή με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη του άνδρα που έχει σκορπίσει τον τρόμο στην περιοχή τις τελευταίες ώρες.

Σχετικές ειδήσεις