ΕΛΛΑΔΑ

Η Μαρούκα και ο Άρης, τα ηλικιωμένα γαϊδουράκια που έφυγαν από τη ζωή το ένα μετά το άλλο

Η Μαρούκα και ο Άρης, τα ηλικιωμένα γαϊδουράκια που έφυγαν από τη ζωή το ένα μετά το άλλο

Τα δύο γαϊδουράκια είχαν γίνει αχώριστοι φίλοι και έμειναν μαζί μέχρι το τέλος της ζωής τους 

Μία άκρως συγκινητική ιστορία κάνει τον γύρο του διαδικτύου, που αφορά σε δύο ηλικιωμένα γαϊδουράκια, τα οποία έφυγαν από τη ζωή το ένα μετά το άλλο.

Την ιστορία μοιράστηκε η Γαϊδουροχώρα, κέντρο ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για τα γαϊδουράκια.

Πρόκειται για την Μαρούκα και τον Άρη, που τα τελευταία χρόνια ήταν αχώριστοι φίλοι, ζώντας σε καταφύγιο στη Μυτιλήνη, όπου απολάμβαναν φροντίδα και στοργή σε αυτά τα τελευταία χρόνια της ζωής τους.

«Περνούσαν τις μέρες τους πάντα μαζί και είχαν γίνει αγαπημένοι φίλοι. Ο Άρης, πιο ηλικιωμένος, κατέπεσε στις αρχές Δεκέμβρη και δυστυχώς δεν επανήλθε. Η Μαρούκα έμεινε μόνη. Με φανερή τη βαθιά της θλίψη, έμεινε άπραγη και απομονωμένη από όλους για τέσσερεις μέρες. Και μετά έφυγε κι αυτή. Δεν άντεξε να ζει χωρίς τον φίλο της…» γράφει η Γαϊδουροχώρα σε ανάρτησή της στη σελίδα της στο Facebook.

Η ανάρτηση της Γαϊδουροχώρας

«Η μικρή τους ιστορία μας συγκλόνισε, γι αυτό και τη μοιραζόμαστε κι ας φέρνει δάκρυα στα μάτια. Η Μαρούκα και ο Άρης ζούσαν τα τελευταία χρόνια στο καταφύγιο της φίλης Menga Conrad στη Μυτιλήνη. Δύο γαϊδουράκια που βρήκαν έστω στα γεράματα στοργή και φροντίδα. Περνούσαν τις μέρες τους πάντα μαζί και είχαν γίνει αγαπημένοι φίλοι. Ο Άρης πιο ηλικιωμένος, κατέπεσε στις αρχές Δεκέμβρη και δυστυχώς δεν επανήλθε. Η Μαρούκα έμεινε μόνη. Με φανερή τη βαθειά της θλίψη έμεινε άπραγη και απομονωμένη από όλους για τέσσερεις μέρες. Και μετά έφυγε κι αυτή. Δεν άντεξε να ζει χωρίς τον φίλο της.... Έτσι είναι τα γαϊδουράκια... Κι όσο τα γνωρίζουμε τόσο πιο μικροί νοιώθουμε και πιο αδαείς»