ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Ακαριαίος ο θάνατος του αστυνομικού - Τι έδειξαν τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα

Θεσσαλονίκη: Ακαριαίος ο θάνατος του αστυνομικού - Τι έδειξαν τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα

Τι έδειξαν τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα για τη δολοφονία του 32χρονου αστυνομικού σε μπυραρία στη Θεσσαλονίκη από τον Νορβηγό θαμώνα

Τραύμα στην αριστερή τραχηλική χώρα φέρεται να διαπίστωσε ο ιατροδικαστής στη σορό του 32χρονου αστυνομικού που έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα, όταν δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από 44χρονο, Νορβηγό υπήκοο, μέσα σε μπυραρία, επί της οδού Κατσιμίδη, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο θάνατος του 32χρονου ήταν ακαριαίος.

Όπως προκύπτει από νεότερες πληροφορίες, το θύμα υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ., τους λεγόμενους «Αδιάφθορους». Βρισκόταν εκτός υπηρεσίας στην μπυραρία όπου διασκέδαζε μαζί με τον κουμπάρο του.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, το τραγικό συμβάν εκτυλίχτηκε λίγο μετά τις 04:00, ο 44χρονος διαπληκτίστηκε με τον κουμπάρο του αστυνομικού και έβγαλε μαχαίρι τραυματίζοντάς τον στο πόδι. Τότε, ο 32χρονος αστυνομικός επενέβη για να προστατεύσει τον κουμπάρο του, με τον 44χρονο να τον μαχαιρώνει στον λαιμό.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης βρισκόταν σε κατάσταση μέθης έχοντας καταναλώσει αλκοόλ.

Θαμώνες κάλεσαν σε βοήθεια και ειδοποίησαν αστυνομικούς που βρίσκονταν σε παρακείμενο κτίριο όπου εδρεύει η Υπηρεσία των ΜΑΤ. Ακολούθησε η σύλληψη του και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, όπου κρατείται.

Ο κουμπάρος του αστυνομικού, ο οποίος είχε βγει στον δρόμο και φώναζε βοήθεια διακομίστηκε στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση για το τραγικό περιστατικό διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Σχετικές ειδήσεις