ΕΛΛΑΔΑ

Ανοίγει από αύριο (10/01) για τους επισκέπτες το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού

Ανοίγει από αύριο (10/01) για τους επισκέπτες το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού
Χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού.

Την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου ανοίγει ξανά τις πύλες του για τον κόσμο το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού.

Έτοιμο να υποδεχθεί επισκέπτες από αύριο, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου, είναι το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού, το μεγαλύτερο και δημοφιλέστερο της Ελλάδας, αφού έπεσαν και τα πρώτα χιόνια στην Πάρνηθα.

Το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού θα μπορεί να υποδέχεται επισκέπτες που επιθυμούν να απολαύσουν κάποιο ζεστό ρόφημα ή / και φαγητό στα δύο Σαλέ, στα Κελάρια 1950 και στη Φτερόλακα, ενώ, θα λειτουργεί και η καντίνα στο κτήριο υποδοχής «1750».

Φυσικά, οι φίλοι του Παρνασσού, εκδρομείς και επισκέπτες, θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο χιόνι και να θαυμάσουν την απεριόριστη θέα που προσφέρει ο Παρνασσός, καθώς προγραμματίζεται η λειτουργία του κεντρικού αναβατήρα «Αφροδίτη» στα Κελάρια από αύριο και από την Κυριακή 24/12 σε λειτουργία θα βρίσκεται και ο αναβατήρας «Ήρα» στη Φτερόλακα.

Το ωράριο λειτουργίας του χιονοδρομικού κέντρου Παρνασσού διαμορφώνεται ως εξής:

  • Ημέρες Χαμηλής Περιόδου (καθημερινές): 09:00 – 15:00.
  • Ημέρες Υψηλής Περιόδου (Σαββατοκύριακα και αργίες): 08:30 –16:00, πάντοτε ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.

Προσοχή: Διακοπή της κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Πάρνηθος λόγω παγετού

Η κυκλοφορία οχημάτων έχει διακοπεί στη Λεωφόρο Πάρνηθος από το ύψος του τελεφερίκ στην περιοχή των Αχαρνών, λόγω της χιονόπτωσης και του παγετού που επικρατεί στην περιοχή, εν μέσω του «κύματος» κακοκαιρίας που… επελαύνει στη χώρα μας.

Σχετικές ειδήσεις