ΕΛΛΑΔΑ

Νέο Ηράκλειο: Χειροπέδες σε 19χρονο που έκοψε καλώδια στον ηλεκτρικό

Νέο Ηράκλειο: Χειροπέδες σε 19χρονο που έκοψε καλώδια στον ηλεκτρικό
Eurokinissi

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΣΤΑΣΥ, λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 27 Ιανουαρίου, αστυνομικοί της ομάδας «Αριάδνη», που περιπολούσαν το δίκτυο του Ηλεκτρικού, εντόπισαν άνδρα να κινείται εντός του δικτύου, κοντά στον υποσταθμό ηλεκτρικής ενέργειας Νέου Ηρακλείου

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικές Αρχές σε 19χρονο για κοπή καλωδίων στη Γραμμή 1 του Μετρό (Ηλεκτρικός) και είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΣΤΑΣΥ, λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 27 Ιανουαρίου, αστυνομικοί της ομάδας «Αριάδνη», που περιπολούσαν το δίκτυο του Ηλεκτρικού, εντόπισαν άνδρα να κινείται εντός του δικτύου, κοντά στον υποσταθμό ηλεκτρικής ενέργειας Νέου Ηρακλείου.

Ακολούθησε καταδίωξη του άνδρα σε παρακείμενους δρόμους, που κατέληξε στην προσαγωγή του. Η προσαγωγή του 19χρονου άνδρα μετατράπηκε την Κυριακή 28 Ιανουαρίου σε σύλληψη, όταν σχετίστηκε η παρουσία του στην περιοχή του σταθμού του Μετρό «Ηράκλειο» με την κοπή συνδέσμων καλωδίου, για την οποία η ΣΤΑΣΥ ενημέρωσε την ΕΛΑΣ.