ΕΛΛΑΔΑ

Πάνος Βλάχος: Ο ηθοποιός που εξόργισε Άδωνι Γεωργιάδη και Άρη Πορτοσάλτε

Πάνος Βλάχος: Ο ηθοποιός που εξόργισε Άδωνι Γεωργιάδη και Άρη Πορτοσάλτε

Αντιδράσεις προκλήθηκαν με το τραγούδι που ερμήνευσε ο Πάνος Βλάχος

Ο Πάνος Βλάχος με τους στίχους ενός τραγουδιού προκάλεσε την αντίδραση τόσο του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη όσο και του δημοσιογράφου, Άρη Πορτοσάλτε, που είναι έτοιμος να προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Ο Πάνος Βλάχος αυτή τη φορά ενώ έπαιζε μουσική στη Θεσσαλονίκη, ερμήνευσε ένα τραγούδι, οι στίχοι του οποίου έλεγαν: «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε». Στο Διαδίκτυο προκλήθηκε σάλος και αμέσως αντέδρασαν τόσο ο Άδωνις Γεωργιάδης όσο και ο Άρης Πορτοσάλτε, παίρνοντας θέση στο θέμα μέσω Twitter.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε χαρακτηριστικά: «Τι κρίμα! Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πράγματι ταλαντούχος ηθοποιός, ο οποίος όμως θεώρησε εξυπνάδα να τραγουδήσει από σκηνής αυτό, δηλαδή “να μας βάλουν εμένα και τον Άρη Πορτοσάλτε σε ένα σάκο…” δηλαδή να μας σκοτώσουν;;; Και αυτό λέγεται χιούμορ; Και αν αύριο ένας τρελός όντως το κάνει; Τι θα λέει ο κ. Βλάχος στις οικογένειές μας “ζητώ συγγνώμη;”. Κρίμα κρίμα κύριε Βλάχε!».

Από την πλευρά του, ο Άρης Πορτοσάλτε σχολίασε: «Καλησπέρα. Ξέρετε ποιοι είναι αυτοί; Θα ήθελα πληροφορίες».

Ποιος είναι ο Πάνος Βλάχος που εξόργισε Άδωνι Γεωργιάδη και Άρη Πορτοσάλτε

Ο Πάνος Βλάχος σπούδασε στο Τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και για ένα μικρό χρονικό διάστημα δούλεψε σε μία ναυτιλιακή εταιρία.

Αργότερα σπούδασε στο «Νέο ελληνικό θέατρο» του Γιώργου Αρμένη και ξεκίνησε να εργάζεται επαγγελματικά ως ηθοποιός.

Το καλοκαίρι του 2014 έπαιξε στην Επίδαυρο τον ρόλο του Ξανθία, στους Βατράχους του Αριστοφάνη, ενώ έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από την τηλεόραση και συγκεκριμένα τη συμμετοχή του σε επιτυχημένες σειρές, όπως: «Η Ζωή της Άλλης», «Οι Βασιλιάδες», «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και «Αγγελική».

Το 2015 πήρε την απόφαση να κυνηγήσει το όνειρο του στην Αμερική κι έτσι την άνοιξη του 2016, ξεκίνησε να δουλεύει ως ηθοποιός στην πρώτη του παράσταση, το "Mistero Buffo" του Dario Fo. Επίσης, έδωσε και την πρώτη του συναυλία στη Νέα Υόρκη μαζί με τους Lauren Wright και Peyton Tucker που έχουν κάνει μαζί ένα σχήμα, στον μουσικό χώρο Silvana Harlem.

Μια ακόμα δουλειά, εκτός συνόρων που υπάρχει στο βιογραφικό του Πάνου Βλάχου, είναι η σειρά του Netflix «Selena», όπου υποδύθηκε έναν νεαρό φωτογράφο. Φέτος, πρωταγωνιστεί στη σειρά της Cosmote TV, «17 κλωστές».

Πάνος Βλάχος: Η σχέση του με τους δημοσιογράφους

Ο Πάνος Βλάχος στην παρουσίαση της σειράς «17 κλωστές, όπου πρωταγωνιστεί, είχε προκαλέσει σχόλια με τη δήλωση του στους δημοσιογράφους των ψυχαγωγικών εκπομπών: «Είναι πολύ όμορφη στιγμή για μένα, ελπίζω να μην τη λερώσετε… Ελπίζω να μην τη λερώσετε και να την κρατήσετε όμορφη. Από τις σπάνιες συνθήκες που κάποιοι καλλιτέχνες που μπορούν να βρεθούν σε ένα τέτοιο πλαίσιο. Τα ΜΜΕ έχουν την τάση να λερώνουν κάθε τι όμορφο. Αυτό εννοούσα. Κάθε τι που έγινε με κόπο, κάθε τι που προσπαθεί να φτάσει κάπου, προσπαθείτε να το υποβαθμίσετε και σας παρακαλώ αν θέλετε να μην το κάνετε. Δεν είναι υποχρεωτικό και να θέλετε».

Ο Πάνος Βλάχος τώρα προκάλεσε αντιδράσεις με το τραγούδι και μετά τις απαντήσεις που έδωσε Άδωνις Γεωργιάδης και Άρης Πορτοσάλτε έδωσε τη δική του απάντηση.

Την απάντησή του έδωσε ο Πάνος Βλάχος μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για το «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε» κατά τη διάρκεια live του στη Θεσσαλονίκη.

Δύο εβδομάδες μετά την επίθεση που έκανε σε δημοσιογράφους ο Πάνος Βλάχος ήρθε ξανά στην επικαιρότητα, αφού τραγούδησε στη Θεσσαλονίκη, μεταξύ άλλων τα εξής: «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε». Αυτή η παράφραση των στίχων έκανε τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Άρη Πορτοσάλτε να αντιδράσουν.

«Οι στίχοι και η τέχνη μου δεν έχουν σκοπό να υποκινήσουν τη βία. Δεν είναι το χιούμορ και η σάτυρα που γεννούν τη βία. Βάλτε με και εμένα μέσα στον σάκο. Ίσως έτσι να έρθουμε πιο κοντά» έγραψε ο Πάνος Βλάχος σε στόρι στο Instagram.

Η ανάρτηση του Πάνου Βλάχου

Έτοιμος να προσφύγει στη Δικαιοσύνη ο Άρης Πορτοσάλτε για το βίντεο του Πάνου Βλάχου. Την πρόθεσή του να προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά του Πάνου Βλάχου για το «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε» ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Χιούμορ με προτροπή σε φόνο δεν υπάρχει. Διάλογο με υποκινητή βίας δεν ανοίγεις. Τα περαιτέρω θα τα βρούμε στη δικαιοσύνη», ανέφερε αρχικά ο Άρης Πορτοσάλτε.

Όπως χαρακτηριστικά συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος: «Ένας προτρέπει να με δολοφονήσουν και θα μείνω άπραγος; Θα πάμε με μήνυση και αγωγή και ό,τι άλλο χρειάζεται. Θα ακούω εγω και η οικογένειά μου να δολοφονούμαι για τις απόψεις μου; Ο μοναδικός κριτής μου είναι ο Θεός και η επι γης δικαιοσύνη. Είναι αναχρονιστικό να λέμε ότι η βία είναι μαμή της ιστορίας. Θα πρέπει να παίρνω άδεια για να λέω τις απόψεις μου;».

Το βίντεο του Πάνου Βλάχου που προκάλεσε αντιδράσεις

Τους στίχους του Πάνου Βλάχου δημοσίευσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, με ανάρτησή του στο X στην οποία έγραψε «Τι κρίμα! Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πράγματι ταλαντούχος ηθοποιός ο οποίος όμως θεώρησε εξυπνάδα να τραγουδήσει από σκηνής αυτό, δηλ «να μας βάλουν εμένα και τον Άρη Πορτοσάλτε σε ένα σάκο…» δηλ να μας σκοτώσουν;;; Και αυτό λέγεται χιούμορ; Και αν αύριο ένας τρελός όντως το κάνει; Τί θα λέει ο κ. Βλάχος στις οικογένειές μας «ζητώ συγγνώμη;». Κρίμα κρίμα κύριε Βλάχε!».