ΕΛΛΑΔΑ

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Τα ελαφριά γεύματα και το λίγο νερό την οδήγησαν στο νοσοκομείο

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Τα ελαφριά γεύματα και το λίγο νερό την οδήγησαν στο νοσοκομείο

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη εμφάνισε πίεση 8 και είχε λιποθυμικό επεισόδιο

Στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν νοσηλεύεται από την Τρίτη η Ζωζώ Σαπουντζάκη έπειτα από αδιαθεσία και λιποθυμικό επεισόδιο.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη υποβάλλεται σε ενδελεχείς ιατρικές εξετάσεις, ενώ οι γιατροί έχουν καταφέρει να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας της.

Η σταρ του ελληνικού κινηματογράφου ετοιμαζόταν να παραστεί στα γυρίσματα μεγάλου τηλεοπτικού σόου, για το οποίο είχε ήδη κάνει την απαραίτητη πρόβα. Την Τρίτη όμως, σύμφωνα με μία φίλη και συνεργάτη της, η Ζωζώ Σαπουντζάκη εμφάνισε πρόβλημα με την πίεση της. Συγκεκριμένα, όπως είπε η συνεργάτιδά της, έπεσε η αρτηριακή πίεση και λιποθύμησε. Αμέσως οι δικοί της κάλεσαν το ασθενοφόρο και λίγο μετά εισήχθη στη ΜΕΘ. Πλέον όμως νοσηλεύεται σε απλό θάλαμο.

Σύμφωνα με τη φίλη της Ζωζώς Σαπουντζάκη, η ίδια δεν σιτιζόταν σωστά, έπαιρνε μικρά και ελαφριά γεύματα με λίγες θερμίδες, ενώ δεν έπινε αρκετό νερό με αποτέλεσμα να πάθει αφυδάτωση.

Η φίλη της Ζωζώς Σαπουντζάκη, Σταυρίνα Ευστρατιάδη ανέφερε πως την Τρίτη της τηλεφώνησε η κοπέλα του σπιτιού «και μου λέει η Ζωζώ έχει πίεση 8 και έχει λιποθυμικό επεισόδιο. Τρέχω γρήγορα και αποφασίσαμε μαζί με τον σύντροφό της» τη μεταφορά της στο νοσοκομείο. «Μπήκε στην εντατική για ένα βράδυ», συμπλήρωσε. «Βγήκε χθες το απόγευμα» γνωστοποίησε η φίλη της Ζωζώς Σαπουντζάκη.

Η Σταυρίνα Ευστρατιάδη πρόσθεσε πως η Ζωζώ «δεν τα ‘χει καλά με το νερό και τα φαγητά της είναι συγκεκριμένα. Είναι κοτόπουλο, ψάρι φιλέτο και τέλος. Δεν σιτίζεται καλά». Συμπλήρωσε πως «έχει τρέλα, μήπως βάλει το φόρεμά της και δεν κουμπώσει το φερμουάρ».